Keresés
HÍRLEVÉL

Varasd és Lendva-újbor szenteléssel-Új program!

Társasutazásaink|Társasutazásaink|Európa||Európa » Szlovénia

Ár:10.500Ft/fő
Jellemzők
OrszágHorvátország,Szlovénia
Időpont2021.november 6.
Utazásautóbusz

 Program:

 

Indulás reggel  Szombathelyről (MMIK parkoló). Érkezés Varasdra, mely Európa egyik legszebb barokk városa. Jelentőségét igazolja, hogy a török idők alatt egészen az 1667-es tűzvészig Varasd volt Horvátország fővárosa. Megérkezvén a városba egy hangulatos séta keretében ismerkedünk Varasd nevezetességeivel.

Hangulatos, rendezett, történelmi emlékekkel teli macskaköves kis utcácskáinak köszönhetően Észak-Horvátország legnépszerűbb túristacélpontjává vált. Varasdon a város legfontosabb kulturális emlékét a szépen felújított várat tekintjük meg. A vár meglátogatása után továbbutazunk Lendvára.

Délután a Lendva-Pincehegyi Cuk Borházban pezsgő kardon köszöntés után 5 féle bort kóstolunk gazdag hidegtál ételek elfogyasztása mellett. Ez alkalommal a hagyományos újborszentelés ceremóniája ad különlegesen vidám szórakozást zenével. Érkezés Szombathelyre az esti órákban .

 

Részvételi díj: 10.500,-Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza az utazás és a csoportkísérő költségét, nem tartalmazza a BBP  és sztornóbiztosítás (1.500 Ft/fő) és belépők árát (kb. 35 hrk/fő és kb.30€/fő)

 

 

Indulás:2021.november 6.

Foglalás

Varasd és Lendva-újbor szenteléssel-Új program!