Keresés
HÍRLEVÉL

Varasd,Csáktornya, Lendva-újbor szenteléssel-Új program!

Egynapos útjaink|Társasutazásaink|Társasutazásaink|Európa||Európa » Szlovénia

Ár:9.900Ft/fő
Jellemzők
OrszágHorvátország,Szlovéni
Időpont2020.november 7.
Utazásautóbusz

Program:

Indulás reggel 7:00 órakor Szombathelyről (MMIK parkoló). Érkezés Varasdra, mely Európa egyik legszebb városa. Jelentőségét igazolja, hogy az 1667-es tűzvészig Varasd volt Horvátország fővárosa. Megérkezvén a városba egy hangulatos séta keretében ismerkedünk Varasd nevezetességeivel, Hangulatos, rendezett, barokk emlékekkel teli macskaköves kis utcácskáinak köszönhetően Észak-Horvátország legnépszerűbb túristacélpontjává vált. Varasd szépen felújított várát kívülről tekintjük meg. Varasd után a Csáktornyára utazunk. Csáktornya a Muraközben, a magyar határtól 25 km-re fekszik. A trianoni békeszerződésig Magyarországhoz tartozott. Árnyas park közepén, a sétáló utca végén áll a Zrínyi vár, a Zrínyiek sasfészke. Zrínyi Miklós idejében még cölöphídon lehetett a várba jutni, a vizesárok azonban mára feltöltődött. A vár megtekintése után továbbutazunk Lendvára.

Késő délután a Lendva-Pincehegyi Cuk Borházban pezsgő kardon köszöntés után 5 féle bort kóstolunk gazdag hidegtál ételek elfogyasztása mellett. Ez alkalommal a hagyományos újborszentelés ceremóniája ad különlegesen vidám szórakozást zenével. Érkezés Szombathelyre az esti órákban .

 

Részvételi díj: 9.900,-Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza az utazás és a csoportkísérő költségét, nem tartalmazza a BBP biztosítás (500 Ft/fő) és belépők árát (kb. 20 hrk/fő és 28€/fő)

 

Indulás:2020.november 7.
Indulás:-

Foglalás

Varasd,Csáktornya, Lendva-újbor szenteléssel-Új program!