Keresés
HÍRLEVÉL

Toszkána és Cinque terre - Előfoglalási kedvezmény!

Új ajánlataink|Saját szervezésű társasutazások

Ár:89.900Ft-tól/fő
további információt kérek
Jellemzők
OrszágOlaszország
Időpont2020. május 6-9.
Utazásautóbusszal
Elhelyezés2 ágyas szobák
Ellátásfélpanzió

Program

1. nap: Indulás reggel 5:00 órakor Szombathelyről, az MMIK parkolójából. Folyamatos utazás Luccába Puccini szülővárosába. Ismerkedés a fallal körülvett, nagyszerű óvárossal (román kori templomok, sikátorok, ódon paloták stb.). A város különös nevezetessége az a zárt, ellipszis alakú tér, mely egy római amfiteátrum helyén épült. Érkezés a késő esti órákban a Versiliai-tenger partján lévő szálláshelyre. Vacsora, szállás (3 éj).

2. nap: Reggeli után strandolás, pihenés a tengerparton vagy fakultatív kirándulás Olaszország egyik legszebb partszakaszán a Cinque Terre-n, az „Öt föld” mesés tájain, ahol az UNESCO által védettnek nyilvánított természeti parkokat fedezzük fel hajóval (kedvezőtlen időjárás esetén vonattal). Megnézzük Manarola, Vernazza és Monterosso kisvárosokat. A programot Portovenere megtekintésével zárjuk.
A fakultatív program ára: 14.900 Ft/fő - Jelentkezéskor foglalni szükséges!

3. nap: Reggeli után indulás San Gimignanoba Toszkána egyik gyöngyszemébe. A város falakkal körülvett óvárosát a középkori Manhattannek is szokták nevezni a XIII. században épült tornyos házai miatt. Városnéző séta a városban, majd továbbutazás Pisaba, mely valaha Itália egyik legjelentősebb tengeri hatalma volt. A „Csodák terén” található a román stílus három lebilincselően szép alkotása: a keresztelőkápolna, a székesegyház és a híres pisai ferde torony. 

4. nap: Reggeli után elbúcsúzunk a Versiliai tengerparttól és Firenzébe, a Toszkán tartomány és a reneszánsz kultúra fővárosába utazunk. Városnézés: Santa Croce templom (Michelangelo sírja), a város politikai és vallási központja (Palazzo Vecchio, Dávid szobra, Loggia, Dom, Battistero, Giotto torony, Ponte Vecchio), majd szabadidő. Fakultatív programlehetőség: az Uffizi Képtár megtekintése magyar nyelvű tárlatvezetéssel.
A fakultatív képtárlátogatás költsége regisztrációs díjjal, belépővel és tárlatvezetéssel: 14.900 Ft/fő - Jelentkezéskor foglalni kell.  Érkezés haza az éjféli órákban. 

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Szállás: közvetlen tengerparti hotel***, 2 ágyas, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás: félpanzió 

Egyágyas felár: 39.900 Ft/fő 

A megadott  előfoglalási részvételi díj 2020. február 28-ig érvényes! 

Részvételi díj 2020. február 28. után: 99.900,-Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza az utazás, a szállás, a félpanzió és az idegenvezetés költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza a stornó és BBP biztosítást (3.500Ft/fő), a fakultatív programok költségét (Cinque Terre 14.900,-Ft/fő és Uffizi Képtár 14.900,-Ft/fő), valamint a belépők árát (kb. 25-40 Euro/fő).

 

Indulás:2020. május 6.
Indulás:2020. május 9.

Foglalás

Toszkána és Cinque terre - Előfoglalási kedvezmény!