Keresés
HÍRLEVÉL

Róma az örök város- Előfoglalási kedvezmény!

Új ajánlataink|Saját szervezésű társasutazások

Jellemzők
OrszágOlaszország
Időpont2020. április 3-7.
Utazásautóbusszal
Elhelyezés2 ágyas szobák
Ellátásreggeli és 3 alkalommal menüvacsora (2.,3.,4. este)

Program

 1. nap: Indulás reggel 6.00 órakor Szombathelyről, az MMIK parkolójából. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. A kora délutáni órákban rövid városnézés Padovában, Szent Antal városában, ahol megtekintjük a Prato della Valle teret, a Szent Antal-Bazilikát, majd elsétálunk a Pedrocchi kávéházhoz, a régi Városházához és a nagy múltú egyetem épületéhez, a Palazzo del Bo-hoz. Érkezés a szálláshelyre (Roma Nord) az esti órákban. Szállás (3 éj).

2. nap: Ezen a napon látogatást teszünk a Vatikán állam területén: Vatikáni Múzeumok (Raffaello-stanzák, antik szoborgyűjtemény a híres Laokoón szoborcsoporttal, Sixtusi kápolna, képtár) és a világ legnagyobb székesegyházának, a Szent Péter Bazilikának megtekintése. Délután lehetőség lesz felmenni a Bazilika kupolájába és a pápai sírok felkeresésére is. Késő délután az Angyalvárat nézzük meg kívülről a Tevere folyó legszebb hídjaival. 

3. nap: Az ókori Róma felfedezését autóbuszos városnézéssel kezdjük, majd a Capitolium, a Császári Fórumok, a Forum Romanum, a Colosseum és a San Pietro in Vincoli templom a híres Mózes szoborral megtekintése következik. A délutáni órákban Viktor Emánuel emlékművét, a Trevi-kutat, a Pantheont, valamint a Piazza Navona-t keressük fel. 

4. nap: Délelőtt utazás a reneszánsz kultúra és Toszkána fővárosába, Firenzébe, majd érkezés a délutáni órákban. Megismerkedhetünk a város legismertebb vallási és politikai épületeivel a Piazza della Duomo-n (Dóm tér) és a Piazza della Signoria-n (Signoria tér). Sétánkat a Ponte Vecchio-n fejezzük be. Vacsora, szállás Firenze környékén (1 éj).

5. nap: Reggeli után folytatjuk firenzei városnézésünket: megtekintjük a Santa Croce templomot (Michelangelo sírja), majd szabadidő, illetve fakultatív programlehetőségként a világhírű Uffizi képtár meglátogatása magyar nyelvű tárlatvezetéssel (A fakultatív képtárlátogatás költsége regisztrációs díjjal, belépővel és tárlatvezetéssel: 14.900 Ft/fő - Jelentkezéskor foglalni kell). Utazás hazafelé, majd érkezés Szombathelyre a késő esti órákban. 

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Szállás: Róma északi részén szálloda (3 éj) + Firenze környékén hotel (1 éj)

Elhelyezés: 2 ágyas zuhanyzós szállodai szobákban (fürdő, WC, telefon, tv) 

Ellátás: büféreggeli, 3 alkalommal menüvacsora (2., 3. és 4. este)

Egyágyas felár: 39.900 Ft/fő

A megadott előfoglalási részvételi 2020. február 15-ig érvényes! 

Részvételi díj 2020. február 15. után: 124.900,-Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást, a megadott ellátással és az idegenvezetést. 

A részvételi díj nem tartalmazza a stornó és BBP biztosítást (4.900 Ft/fő), a fakultatív Uffizi képtár látogatást (14.900 Ft/fő) és a belépőket (kb.70 Euro/fő).

A programok sorrendje felcserélődhet!

 

Indulás:2020. április 3.
Indulás:2020. április 7.

Foglalás

Róma az örök város- Előfoglalási kedvezmény!