Keresés
HÍRLEVÉL

London és környéke a királyi rezidenciákkal-Új program

Repülős utazások|Társasutazásaink|Társasutazásaink

Ár:449.900Ft/fő
Jellemzők
OrszágEgyesült Királyság
Időpont2024.augusztus 17-21.
Utazásrepülő,autóbusz
Elhelyezéshotel
Ellátásreggeli

1.nap: Indulás autóbusszal a bécsi reptérre (Schwechat) a reggeli órákban Szombathelyről, az MMIK parkolójából. Elutazás Bécsből az Austrian Airlines légitársaság járatával a London Heathrow repülőtérre. Érkezést követően transzferbusszal beutazunk London szívébe, a Hyde Park környékére. Gyalogos séta során felfedezzük a környék látnivalóit (Kensington Palota (kívülről) és kertje, Diana Emlékkút, Nothing Hill Gate). Transzfer a szállodába. Szállás (4 éj). 

 

2.nap: Reggelit követően helyi tömegközlekedés segítségével fedezzük fel Londont. Városnéző programunkat London legrégebbi királyi rezidenciájánál, a Towernél kezdjük. Az épületegyüttes jelenleg a világ egyik leglátogatottabb turista attrakciója, a Világörökség része, melyet évente több mint kétmillió ember látogat meg. Itt őrzik a brit koronaékszereket, valamint egy gazdag fegyvergyűjteményt is. Ezután a látnivalók legjavából válogatva felkeressük a királyság és a kormányzás neves épületeit (Parlament, Big Ben, White Hall, Downing Street, Trafalgar Square). A nap hátralevő részében látogatást teszünk a City városnegyedbe, ahol mindössze 1,12 mérföld területre koncentrálódik London kereskedelmi és pénzügyi központja. A városrész egyik legismertebb nevezetessége a Szent Pál Katedrális. Amennyiben az idő engedi, felfedezzük e méreteiben lenyűgöző épület belső értékeit is. Az esti órákban megismerkedhetünk a londoni pubok hangulatával, majd visszautazunk a szállodába.

 

3. nap: A korai reggelit követően folytatjuk London felfedezését. A nap első részében a brit királyok és királynők koronázási helyszínére, a Westminster Apátságba látogatunk el. A tartalmas programot folytatva a Buckingham Palota megtekintése következik. A délután másik részét a Piccadilly és Soho környékének felfedezésével töltjük, majd hajózást teszünk a Temzén, mely során további londoni nevezetességeket fedezhetünk fel: London Eye, Waterloo Bridge, National Theatre, Shakespeare’s Globe, HMS Belfast, Tower Bridge.

 

4.nap: Reggeli után kirándulás Greenwich-be és Windsor-ba Elsőként a Temze felett az Emirates Air Line drótkötélpályás felvonójával utazunk, melyről jó idő esetén páratlan panorámában gyönyörködhetünk. Érkezés Greenwichbe, az egykori királyi székhelyen megtekintjük a Királyi Csillagvizsgálót, a híres Meridiánt és élvezzük a londoni panorámát. Autóbusszal utazunk tovább Hampton Courtba, VIII. Henrik leghíresebb palotájához, séta a parkban, majd fotószünet. A délután fő attrakciója a Windsori kastély, látogatást teszünk a világ legrégebb óta folyamatosan lakott palotájának páratlan szépségű termeiben. Az esti órákban visszautazunk a szállodába. 

 

5.nap: Reggelit követően kijelentkezünk a szállodából. A múzeum és kultúra vonzásában  látogatást teszünk a British Múzeumban, ami a világ legrégebbi nemzeti közgyűjteményét őrzi.  A British Múzeum nemcsak a brit történelmet, hanem az egész világ történelmét mutatja be látogatóinak. Élvezhetjük például a nagy egyiptomi kiállítást, ahol láthatjuk a híres Rosetta-követ.  A múzeumban több mint 13 millió tárgyat állítanak ki. A tartalmas programot követően szabadprogram, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás az Austrian Airlines menetrendszerinti repülőjáratával az esti órákban. Érkezés Bécsbe késő este, majd autóbuszos transzfer Szombathelyre. 

 

 

Utazás: repülőgéppel (feladott poggyász: fejenként 1 db max. 23 kg-os poggyász, kézipoggyász: fejenként 1 db max. 8 kg-os)

Szállás: London belvárosában hotel*** (4 éj) 

Elhelyezés: 2 ágyas zuhanyzós szállodai szobákban (fürdő, WC, telefon, tv) 

Ellátás: büféreggeli

Egyágyas felár: 164.900 Ft/fő

 

 

Részvételi díj: 449.900 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza a repülőjegyet illetékkel és adókkal, a helyi transzfert és a programokhoz kapcsolódó autóbuszos közlekedés költségét,, a szállást reggelis ellátással, az idegenvezető költségeit. 

A részvételi díj nem tartalmazza az autóbuszos transzfert a schwechati reptérre és vissza (22.500 Ft/fő), a háromfogásos menüvacsorát (45.000,-Ft/3 alkalom), a BBP biztosítást (7.500,- Ft/fő; 65 év felett pótdíjas), a sztornóbiztosítást (9.000 Ft/fő) és a belépők költségét 

 

A programok sorrendje felcserélődhet!

 

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy az Egyesült Királyságba való beutazáshoz az utazás utolsó napjáig érvényes útlevél szükséges!

 

Indulás:2024.augusztus 17.
Indulás:2024.augusztus 21.

Foglalás

London és környéke a királyi rezidenciákkal-Új program