Keresés
HÍRLEVÉL

Körutazás Portugáliában-Pótcsoport!!!

Társasutazásaink|Társasutazásaink

Ár:459.900Ft/fő
Jellemzők
OrszágPortugália
Időpont2022.október 5-10.
Utazásrepülő
Elhelyezés2 ágyas szoba
Ellátásfélpanzió

Körutazás Portugáliában

2022. október 05-10. 

6 nap/5 éj

 

 

PROGRAM

 

1.nap: Elutazás Szombathelyről transzferrel a bécsi repülőtérre. Indulás a TAP menetrendszerinti járatával  Lisszabonba. Érkezés után továbbutazás autóbusszal Anadiaba. Vacsora, szállás Anadiaban (2éj).

 

2.nap: Reggeli után  egésznapos városnézés Portoban autóbusszal és gyalogosan. Portoban megtekintjük a csodás parkokat, a híres pályaudvart, a Douro folyó torkolatánál a régi katedrálist, a díszes Tözsdepalotát, a hatalmas acélhídat és a színes házakkal tarkított kikötőt. A déli óákban szabadidő a folyóparton. A délután folyamán hajókázunk a Douron folyón, ahonnan az egész város más megvilágítást kap, majd a folyó másik oldalán meglátogatunk egy borospincészetet is, ahol alkalom nyílik megkóstolni a világhírű portoi bort is. 

 

3.nap: Ezen a napon először Coimbra-t keressük fel. Az ország kulturális fellegvára ez a város, hiszen az egyeteme évszázadokon keresztül az Ibériai-félsziget legjelentősebb oktatási központja volt. A gyönyörű óváros megtekintése után Fatima-ba a világhírű zarándokhelyre utazunk, ahol 1917-ben fél éven keresztül minden hónap 13-án megjelent a Szűzanya. Fatima-ból egy hangulatos kisvárosba Óbidos-ba utazunk, melyet középkori falak és bástyák öveznek. Speciális atmoszférája miatt sok művész választotta Óbidost lakhelyének. A közös séta után lehetőség nyílik megkóstolni a gingát, a csokoládé pohárba öntött cseresznyelikört is. Vacsora, szállás Lisszabonban (3éj).

 

4.nap: Egész napos városnéző program Lisszabonban, Portugália fővárosában, mely a Tejo folyó torkolatában fekszik. Felkeressük a Belém-tornyot, a Felfedezők emlékművét, a Jeromosok kolostorának Katedrálisában Vasco da Gama síremlékét. Megkóstoljuk a híres lisszaboni édességet egy kávé mellet a Belém városrészben. Délután folytatjuk Lisszabon-i városnézésünket a híres sárga villamossal és gyalogosan.

 

5.nap: Reggeli után Lisszabon környékét fedezzük fel: Estorilt a híres casinojával és gyönyörű luxus szállodáival, megállunk Cascaisban is, mely  Lisszabon talán leggazdagabb területe. Sétálunk Cascais  tüneményes óvárosában, majd tovább utazunk Európa legnyugatibb pontjához Cabo da Rocahoz, ahol az érdeklődők oklevelet is vásárolhatnak,  amin rajta van a nevük és hitelesen bizonyatítja, hogy ott jártak. Ezt követően ellátogatunk Sintraba, a mesevárosba, ahol megnézzük a nemzeti palotát is. 

 

 

6.nap: Reggeli után városnézés keretében megtekintjük még Lisszabon modern városrészét, az 1998-as Világkiállítás területét, a Nemzetek Parkját. Itt lehetőség lesz az Oceanarium megtekintésére és vásárlásra is. A program után transzfer a repülőtérre. Délután menetrendszerinti járattal indulás haza.

 

 

Elhelyezés: 2 ágyas szállodai szobák

Ellátás: félpanzió

Egyágyas felár: 99.900 Ft/fő

 

 

 

VÁRHATÓ TERVEZETT MENETREND

 

Légitársaság: TAP 

2022.10.05. Bécs – Lisszabon 13:25 – 16:00

2022.10.10 Lisszabon – Bécs 14:40 – 19:05

 

 

 

Részvételi díj: 459.900 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyet illetékkel, a szállást félpanzióval, a programokat, a helyi közlekedést autóbusszal, idegenvezetést és az útlemondási biztosítást COVID fedezettel

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőket (kb. 60 €/ fő), a kötelezően fieztendő  szervízdíjat (15 €/fő/6 nap), a transzfert a bécsi repülőtérre (18.900 Ft/fő), a kalkulált BBP biztosítást COVID fedezettel (3.200 Ft/fő)

 

 

Indulás:2022.október 5.
Indulás:2022.október 10.

Foglalás

Körutazás Portugáliában-Pótcsoport!!!