Keresés
HÍRLEVÉL

Kelet mediterrán- MSC MUSICA csoportos hajóút Velencéből

Hajóutak

Ár:872€-tól/fő
Jellemzők
OrszágOlaszország,Görögország, Montenegro
Időpont2021.május 23-30.
Utazáshajó,autóbusz
Elhelyezés2-3 fős kabin
Ellátásteljes ellátás

1. nap - Velence A csoport hajnalban már buszokra száll Budapesten: irány Olaszország északi része, ahol Velencében már vár a csodálatos MSC Musica! Érkezést követően check-in és a választott kabinok elfoglalása, majd délután a méltóságteljes óceánjáró felvonja a horgonyt és kihajózik az olasz csizma mentén délnyugat felé.

2. nap - Brindisi !Fakultatív program később lesz elérhető!

Brindsi, egy gyönyörű kikötőváros, csodálatos ősi örökséggel büszkélkedő belvárosi negyeddel, ahol szinte minden sarkon újabb kincsek várják... Fedezze fel akár a települést, akár a környékén található ezernyi nevezetességet: Leccet, Ostunit vagy éppen Alberobellot. De ha nyugodt kikapcsolódásra vágyik, akkor a legjobb egy hosszú, romantikus sétát tenni a város pálmafákkal szegélyezett tengerparti sétányán!

 

3. nap - MSC Musica A görög partok felé haladva ezen a napon az MSC Magnifica nem köt ki - így ön az egész napot a Musica-osztályú hajó csodálatos programjainak felfedezésével töltheti! Gasztronómia felsőfokon: változatos ízvilágok várják a fedélzeti éttermekben, a finom falatokat pedig a tucatnyi különleges hangulatú bár egyikében öblítheti le. A zöld környezetbe ültetett nyitott medencék, 4 örvénymedence, szolárium és a csillagfényes beltéri medence garantálja, hogy a tengeren járva sem kell egy pillanatra sem lemondania a vizes örömökről. A fedélzeten minden perc a felhőtlen kikapcsolódásé. A szórakozás akkor sem ér véget, amikor a Nap alábukik a horizont mögé: a kaszinó neonfényei, a panorámás diszkó, 4D mozi, kávézók, szivarterem és az 1200 férőhelyes színház: a végeérhetetlen programkínálat kora hajnalig ébren fogja tartani!

4. nap - Mykonos !Fakultatív program később lesz elérhető!

Barangoljon egy igazi városi labirintusba: Mykonos kesze-kusza utcácskái a 18. században a legtapasztaltabb kalózokat is zavarba ejtették... Nem véletlenül épültek így az utcák, melyeken GPS nélkül ma is könnyű elveszni. Fedezze fel ezt a romantikus görög települést, a fantasztikus tengerpartokat, a türkízkék vizeket a képeslapokra kívánkozó, fehérre meszelt házikókat.

 

5. nap - Piraeus !Fakultatív program később lesz elérhető!

Athén ősi kikötője - egy élettől pezsgő és csodákkal zsúfolásig megpakolt település: ez Piraeus. A hely mesés környezeti adottságokkal és a Görögországra jellemző, ősi kulturális értékekkel büszkélkedhet. A belvárosi nyüzsgés és forgatag kihagyhatatlan programpont, de a városból Athén mesés helyei, köztük az Akropolisz is könnyen elérhetőek.

6. nap - Corfu !Fakultatív program később lesz elérhető!

A sziklás hegységek árnyékában pompázó, csodálatos tengerpartok, pálmafás ligetek, zöldellő parkok és ezernyi látnivaló - mindez Önre vár Korfun. A sziget fővárosa (a neve szintén Korfu) az antik görög világ egyik ékszeresdoboza. A velencei erődöt és az UNESCO védelmét élvező, óvárosi negyedet mindenképpen érdemes felkeresni!

 

7. nap - Kotor !Fakultatív program később lesz elérhető!

Montenegró rejtett gyöngyszeme - melyet egyre többen fedeznek fel maguknak. A csodálatos középkori atmoszférát árasztó Kotorba a történetírás, az építészet és a művészetek szerelmesei is örömmel látogatnak el. Az ősi templomok, rusztikus terek, labirintusszerű, hangulatos sikátorok és terek önmagukban feledhetetlen látványt nyújtanak!

8. nap - Velence Az MSC Musica visszatér a kiinduló állomásra - kicsekkolás majd hajó elhagyását követően indulás Budapestre. 

 

23/5/2020 Venice, Italy - 16:30

24/5/2020 Brindisi, Italy 13:30 19:55

25/5/2020 Tengeri nap - -

26/5/2020 Mykonos, Greece 09:00 20:00

27/5/2020 Piraeus, Greece 07:30 16:30

28/5/2020 Corfù, Greece 13:00 19:00

29/5/2020 Kotor, Montenegro 07:00 13:00

30/5/2020 Venice, Italy 10:00 -

 

A részvételi díj tartalmazza: a kiutazás költségét a kikötőbe oda és visszaúton, elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón✪✪, magyar nyelvű idegenvezetést. Külön fizetendők: adók és illetékek, kötelező borravaló. Választható opciók: baleset- betegség- és poggyászbiztosítás, sztornó biztosítás, fakultatív programok*, italcsomagok. Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatás követően foglalhatók.

 

✪ A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.

✪✪ Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, repülős utazás esetén a megadott légitársaság és menetrend tájékoztató jellegűek.

Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen.

 

Indulás:2021.május 23.
Indulás:2021.május 30.

Foglalás

Kelet mediterrán- MSC MUSICA csoportos hajóút Velencéből