Keresés
HÍRLEVÉL

Karnevál Velencében és Rijekában-Várólista

Karneváli ajánlatok|Társasutazásaink|Társasutazásaink

Ár:49.900Ft/fő
Jellemzők
OrszágOlaszország
Időpont2023.február 18-19.
Utazásautóbusszal
ElhelyezésHotel
Ellátásfélpanzió

 

1. nap: Indulás kora reggel Szombathelyről, az MMIK parkolójából. Délben érkezés Punta Sabbioni-ba, a Jesolo-i földnyelv végén található hajókikötőbe, majd áthajózás Velencébe, ahol megtekintjük a Szent Márk teret a Szent Márk Bazilikával, a Campanile-vel, az Óratoronnyal. Délután elsétálunk a Rialtó hídig, ahonnan a Grand Canal pompás palotáit csodálhatjuk meg és nézelődhetünk a Rialtó melletti árusoknál. Az ezt követő szabadidőben részesei lehetünk a színes, karneváli forgatagnak. Az érdeklődők megtekinthetik a Doge-palota termeit is (önállóan). Az esti órákban visszautazás hajóval Punta Sabbioni-ba, majd a szállás elfoglalása Lido di Jesoloban.  (1 éj) 

 

2. nap: Reggeli után indulunk Rijekába, hogy részt vegyünk a Rijekai Karneválon, amely Európa egyik legnagyobb karneválja, így felkerült az 500 legfontosabb európai rendezvény listájára, "kis riói karnevál"-ként is szokták emlegetni. Rijeka főutcáján megtekintjük az egyik legnépszerűbb programot, a nemzetközi jelmezes felvonulást, a parádét. Több, mint száz feldíszített kocsi vonul fel a nap folyamán, városonként külön-külön, ötletes és vidám jelmezekben vonulnak, táncolnak a jelmezesek különféle koreográfiákra. Minden évben fergeteges hangulat van!  Késő délután indulunk haza. Érkezés Szombathelyre az esti órákban.. 

 

Utazás: autóbusszal

Szállás: Hotel 3*,2-3 ágyas szobákban, 

Ellátás: félpanzió

Egyágyas felár: 19.900 Ft/fő

Részvételi díj: 49.900 Ft/fő 

 

A részvételi díj tartalmazza az utazást,a stornóbiztosítást, az ellátást félpanzió és az idegenvezetés költségeit.

 A részvételi díj nem tartalmazza a BBP biztosítást (2.000 Ft/fő 65 éves korig, 65 éves kor felett feláras) és a hajójegyet (kb.25 €/fő).

 

Indulás:2023.február 18.
Indulás:2023.február 19.

Foglalás

Karnevál Velencében és Rijekában-Várólista