Keresés
HÍRLEVÉL

Karácsonyi hangulat Grazban Zotter csokoládégyár látogatással 1 nap

Adventi utak|Európa|Európa » Ausztria

Ár:11.000Ft/fő
Jellemzők
OrszágAusztria
Időpont2020.december 5.
Utazásautóbusz

Felszállás:

 

07:00 Sopron, GySEV pályaudvar , Spar oldala

 

08:15 Szombathely, vasútállomás Gazdabolt elől

 

Karácsonyi hangulat Grazban Zotter csokoládégyár látogatással Karácsonyi hangulat Grazban Zotter csokoládégyár látogatással Karácsonyi hangulat Grazban Zotter csokoládégyár látogatással Karácsonyi hangulat Grazban Zotter csokoládégyár látogatással

 

 

 

 

Folyamatos utazás Ausztriába, látogatás a Zotter Csokoládé Manufaktúrában, Riegensburg-ban, ahol megtudhatjuk mitől válhat a csokoládé igazi különlegességgé. A csokoládégyárban bepillantást nyerhetünk a csokigyártás kulisszatitkaiba. Alkalom nyílik bőven a kóstolásra is, a Schoko-Laden-Theater program 15 állomásán nem fogunk unatkozni: mini libegők szállítják a csoki italokat, óriás lemezjátszó prezentálja a csokitáblákat stb. Vásárlási lehetőség a Csokoládégyár saját üzletében!

 

Majd rövid utazás Stájerország fővárosába, Grazba. Fogaskerekűvel megyünk fel a Schlossbergre, ahol az Óratorony, Graz jelképének megtekintése, panoráma a városra és a környező hegycsúcsokra, karácsonyi vásár a Várhegyen. A további városnézés során séta a Világörökség részét képező óvárosban (Fő tér, Tartományi Székház, Városháza…), és az adventi rendezvények fő látványosságoknak, a Tartományi székház udvarán felállított Jégszobor megtekintése.. Szabadidő keretében elvegyülés a színvonalas karácsonyi vásárban a Fő téren és szomszédos kis utcákban, vásárlás, forraltborozás. Hazaindulás Magyarország felé, érkezés Sopronba várhatóan 21:00 óra körül.

 

Részvételi díj:  11.000.-Ft / fő

 

Az ár az utazást autóbusszal és a kísérő idegenvezető díját tartalmazzák, de a belépők árát nem!

Indulás:2020.december 5.

Foglalás

Karácsonyi hangulat Grazban Zotter csokoládégyár látogatással 1 nap