Keresés
HÍRLEVÉL

Pünkösdi hétvége Krakkóban

Társasutazásaink|Társasutazásaink

Ár:109.900Ft/fő
Jellemzők
OrszágLengyelország
Időpont2024.május 18-20.
Utazásautóbusz
ElhelyezésHotel
Ellátásfélpanzió

1. nap: 

Indulás reggel Szombathelyről. Utazás Szlovákián keresztül, rövid megállókkal Lengyelországba. Érkezés Krakkóba. Városnézés helyi idegenvezetővel: Wawel épületegyüttes a Székesegyházzal, ahol Báthory István és Nagy Lajos király leányának sírja található. A Waweli kősárkány megtekintése után séta a 700 éves piactérre a Posztócsarnokhoz. Vacsora, szállás Krakkó környékén (2 éj).

 

2. nap: 

Reggeli után a városnézés folytatása Krakkóban: Jagelló Egyetem, Mária templom, Városháza torony, Zsidónegyed. Délután szabadidő Krakkóban vagy fakultatív kirándulási lehetőség: Auschwitz/Birkenau-ban a legnagyobb német haláltábor-múzeum megtekintése (az Auschwitzi látogatást előre szükséges foglalni és fizetni). 

 

3. nap: 

Reggeli után a híres Wieliczka-i sóbánya meglátogatása. A Wieliczka-ban található érdekes sóbánya-múzeum bemutatja a bánya régi működését is. A látogatás csúcspontja IV. Béla királyunk lányáról elnevezett hatalmas földalatti Kinga-kápolna, melynek szinte minden díszítő elemét sóból faragták. A sóbánya látogatás után továbbutazás Zakopane-ba. A híres síparadicsom felfedezése után indulás hazafele. Érkezés Szombathelyre az esti órákban.

 

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Szállás: Krakkó környékén szállodában

Elhelyezés: 2 ágyas szállodai szobákban (fürdő, wc, telefon, tv)

Ellátás:            félpanzió

Egyágyas felár:            29.900 Ft/fő

 

Részvételi díj: 109.900 Ft/fő 

.

 

A részvételi díj tartalmazza az utazást, a sztornóbiztosítást, a szállást félpanzióval és az idegenvezetés költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza a BBP biztosítást 3.000,-Ft/fő (65 év felett pótdíjas), a fakultatív kirándulást Auschwitzba belépővel 15.000,- Ft/fő és a belépők árát.

A programok sorrendje felcserélődhet!.

 

Indulás:2024.május 18.
Indulás:2024.május 20.

Foglalás

Pünkösdi hétvége Krakkóban