Keresés
HÍRLEVÉL

Katalán nyár

Partnerirodáink kínálatából

Ár:195.000Ft/fő
Jellemzők
OrszágOlaszország, Spanyolország
Időpont2021. augusztus 14-22.
Utazásautóbusz
Elhelyezés2 ágyas szoba
Ellátásreggeli v. fakultatív félpanzió

2021. augusztus 14-22.

Felszállás:

04:15 óra, Győr városháza oldala buszmegállóból

05:30 óra, Sopron GYSEV pályaudvar elől

06:45 óra, Szombathely vasútállomás (gazdabolt) elől

 

1. nap – Utazás rendszeres pihenőkkel Ausztrián át Olaszországba. Rövid pihenő a Garda-tó partján fekvő Sirmione városánál, mely félszigetet egy hajókirándulásból ismerjük meg először. Tranzitszállás Genova környékén.

2. nap – Reggeli után rövid látogatás a szerencsejáték legismertebb európai központjaként is ismert Monte Carloban. Megnézzük a híres Casinot, majd lesétálunk a tengerpartra és az elegáns kikötőbe. Továbbutazás, este érkezés Lloret de Marba. Lloret de Mar Spanyolország egyik legkedveltebb üdülőhelye, mely egy homokos öbölben található. Sok étterem, bár, szórakozóhely, rengeteg gyönyörű öböl, homokos tengerpart, sétány, vár és kastély várja az ide látogatókat. Szállás egy tengerparthoz közeli szállodában.

3. nap – Reggeli, majd szabadprogram. Szállás az előző helyen.

4. nap – Reggeli után szabadprogram vagy félnapos fakultatív kirándulás a Montserrat kolostorhoz. A Monistrol de Montserrat egy Barcelonától 50 kilométerre, észak-nyugatra található 1236 méteres hegyen fekvő bencés kolostor a 11. századból. Itt őrzik Európa egyik legismertebb Szűz Mária ábrázolását, a „Fekete Madonnát”. A kolostortól siklóval, majd gyalogúttal elérhető a hegy legmagasabb pontja, a Sant Jeroni csúcs, ahonnan majdnem egész Katalónia látható. Szabadidő, majd visszautazás a szállásra. Szállás ugyanott.

5. nap – Reggeli után szabadprogram vagy egész napos fakultatív kirándulás Barcelonába. Városnézés: Güell Park, Sagrada Familia, Passieg de Grácia (Casa Battlo, Casa Mila, Casa Amatller), La Rambla, Placa Espanya, gótikus negyed, tengerpart. Szabadidő, lehetőség vásárlásra, egyéni múzeumlátogatásra. Visszautazás a Lloret de Marba a szállásra.

6. nap – Reggeli után szabadprogram vagy délelőtt félnapos fakultatív kirándulás Gironaba. A Costa Brava egyik elbűvölő kis települése kis macskaköves utcáival, régi házaival és a hamisítatlan katalán hangulatával mindenkit magával ragad. Városnézés: székesegyház, városfalak, óváros, arab fürdő, Sant Pere de Galligants kolostor, zsidónegyed. Délután visszautazás a szállásra, fürdési lehetőség, szabadidő.

7. nap – Reggeli után szabadprogram vagy félnapos fakultatív hajókirándulás Tossa de Marba. A „spanyol Saint Tropez”, Tossa de Mar a Costa Brava egyik leggyönyörűbb települése. A népszerű üdülőhelytől, Lloret de Martól mindössze pár kilométerre található. Hangulatos, és csodaszép középkori óvárosa, annak műemlékeivel igazán elvarázsoló. Fürdési lehetőség. Délután visszautazás Lloret de Marba.

8. nap – Reggeli után szállás elhagyása. Figueresbe, Salvador Dali szülővárosába utazunk. Itt található a híres, elképesztő szépségű és gazdagságú Dali Színházmúzeum, amit maga a festőművész tervezett, a romos városi színház újjáépítésével. Városnézés, szabadidő. Továbbutazás. Szállás és vacsora Antibes környékén, Franciországban.

9. nap - Reggeli után folyamatos utazás, rövid pihenőkkel Magyarország felé. Érkezés az indulási helyekre az esti órákban.

 

Részvételi díj:           195.000 Ft /fő

 

Egyágyas felár:        70.000 Ft

 

Ellátás:                    reggeli

 

Félpanziós felár:       64.000 Ft /fő (8 alkalommal vacsora)

 

Belépők:

 

kb. 40 €/fő + IFA

 

Fakultatív Montserrat : 13.000 Ft/fő + kb 18 €/fő (fogaskerekű + kolostor)

 

Fakultatív Barcelona: 12.500 Ft/fő + kb 20 €/fő Sagrada Familia belépő

 

Fakultatív Girona: 11.000 Ft/fő

 

Fakultatív hajókirándulás Tossa de Mar : 11.000 Ft/fő

Indulás:2021. augusztus 14.
Indulás:2021. augusztus 22.

Foglalás

Katalán nyár