Keresés
HÍRLEVÉL

Szingapúr és Bali felfedezése szilveszterkor, tengerparti pihenéssel

Partnerirodáink kínálatából|Ázsia|

Ár:659.900Ft/fő
Jellemzők
OrszágIndonézia
Időpont2020. december 30-január 12.
Utazásrepülővel
Elhelyezés3-4* szállodák
Ellátásreggeli, 2 vacsora

Dátum: 2020. december 30.-2021. január 12.

Időtartam: 14 nap / 11 éj

Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: kb. 13 óra

Elhelyezés: 3+ és 4 csillagos szállodákban

Ellátás: reggeli, 2 vacsora

Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő (a fakultatív programokon 15 fő)

 

1-2. nap: Szingapúr

Elutazás Budapestről az esti órákban, utazás isztambuli átszállással Szingapúrba, érkezés helyi idő szerint másnap késő délután, transzfer a szállodába. Szilveszteri vacsora a szálloda éttermében. Ha maradt még energiája, késő este látogasson el a Marina-öbölbe az év utolsó napján. Szállás Szingapúrban (3 éj).

3. nap: Sentosa

A napot Sentosa szigetén töltjük, ne hagyják a szállodában fürdőruháikat! A nyüzsgő szigeten szabad idő, mely alatt megannyi program közül választhatnak; kihagyhatatlan a SeaWorld, mely a világ második legnagyobb ócenáriuma, szuper programokat kínál az Universal Studios és az Adventure Cove vízipark, a Dolphin Island-en pedig kedvenc tengeri emlőseinkkel ismerkedhetünk meg, de a tengerpart is úszásra csábít. Este élvezze az éjszakai pezsgést a szálloda környékén a Szingapúr folyó mellett, Clarke Quay sétálóutcáiban.

4. nap: Szingapúr

Délelőtt Szingapúr modern városállamának felfedezésére indulunk: látogatás a Merlion parkban, a Nemzeti Orchidea Kertben, majd China Town és Little India városrészekben. Délután szabad program, vagy fakultatív programlehetőség: Kilátó a Marina Bay Sands ikonikus épületének 57. emeletén és látogatás az üvegházakban, majd a zenés showműsor megtekintése a Gardens by the Bay szuperfái között. A fakultatív program díja: 27 900 Ft/fő.

5. nap: Bali

Transzfer a repülőtérre, elutazás Indonéziába, az Istenek szigetének is nevezett Balira, transzfer Ubud környékére, mely sokak szerint a sziget legszebb része. Szállás és vacsora Ubud környékén (3 éj).

6. nap: Jatiluwih, Bratan-tó, Batukaru, Tanah Lot

Első utunk a sziget egyik legszebb templomához, Taman Ayun-hoz vezet, majd északabbra Bedugul hegyeit, és a vulkanikus Bratan-tavon fekvő Ulun Danu templomot és Jatiluwih környékén Bali csodás rizsteraszait, valamint a Batukaru hegy lábánál fekvő Pura Luhur Batukaru templomot tekintjük meg. A napot a híres Tanah Lot templom zárja, mielőtt visszatérünk szállásunkra.

7. nap: Kintamani, Batur-hegy, Besakih templom

A mai napon keletnek vesszük az irányt, elsőként Klungkung-Kertagosa-t, egy ősi bírósági épületet látogatunk meg. Ezután az Agung hegy lejtőjén fekvő, lenyűgöző Besakih templomkomplexumot tekintjük meg, majd a Kintamani kilátótól a Batur-tóra és a környező vulkánokra nyíló kilátást csodálhatjuk meg.

8. nap: majomerdő, Ubud

Délelőtt látogatás Padangtegal majomerdejében és a halál nagytemplománál, valamint útba ejtjük az Ubud Palotát és beszerezhetjük szuvenírjeinket is a szomszédos piacon. Transzfer a tengerparti szállodába (5 éj).

9-12. nap: Bali

Szabad program, kikapcsolódás Bali tengerpartján. Fakultatív programlehetőség: fél napos Uluwatu és Kecak előadás (étel nélkül): 9900 Ft/fő.

13-14. nap: utazás Budapestre

Délelőtt szabad program, délután transzfer a repülőtérre, elutazás isztambuli átszállással Budapestre, érkezés másnap reggel.

A programok sorrendje változhat.

 

Részvételi díj – Ft/fő

kétágyas elhelyezéssel:659 900,-Ft/fő

egyágyas elhelyezéssel:939 900,-Ft/fő

felnőtt pótágyon:609 000,-Ft/fő

gyermek pótágyon (11 éves korig):599 900,-Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 11 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték kb. 149 000 Ft/fő, borravalók (helyszínen fizetendő, kb. 45 USD/fő), utasbiztosítás.

Indulás:2020. december 30.
Indulás:2021. január 12.

Foglalás

Szingapúr és Bali felfedezése szilveszterkor, tengerparti pihenéssel