Keresés
HÍRLEVÉL

Nyár a Krk szigeten

Partnerirodáink kínálatából

Ár:148.000Ft/fő
Jellemzők
OrszágHorvátország
Időpont2021. augusztus 23-28.
Utazásautóbusz
Elhelyezés2 ágyas szoba
Ellátásfélpanzió

2021. augusztus 23-28.

Felszállás:

05:00 óra, Győr városháza oldala buszmegállóból

06:30 óra, Sopron GYSEV pályaudvar elől

07:45 óra, Szombathely vasútállomás (gazdabolt) elől

 

1. nap – Utazás Szlovéniába, látogatás a Világörökség részét képző Skocjan barlangban. Különlegessége a gyönyörű cseppkövek és a föld alatt morajló hatalmas barlangi folyam. Továbbutazás Horvátországba, érkezés a délutáni órákban Krk szigetre, a szállás elfoglalása Njivice környékén (5 éj). A kisváros sok hangulatos étteremmel, bolttal, szép tengerparti sétánnyal várja a turistákat.

2-3. nap – Szabadprogram. Aprókavicsos, fürdésre alkalmas kis öblök, kiépített strandrész, vízi sportolási lehetőség. Strandszerviz fizetendő, vagy egyéni felszerelés javasolt!

4. nap – Szabadprogram, vagy fakultatív félnapos kirándulás Baska tengerpartjára. A homokos és kavicsos strand a széles öböl teljes partján végighúzódik, és a leküzdhetetlennek tűnő sziklafalvak túlsó oldalán ugyancsak mesébe illő strandok és varázslatos öblök invitálják fürdőzésre és úszásra az ide látogatókat. Szállás ugyanott.

5. nap – Szabadprogram, vagy fakultatív program: Krk városának megtekintése (kikötő, Frankopani-vár, Kamplin tér, Mária Mennybemenetele Katedrális..), majd hajókirándulás a szebbnél szebb öblök, sziklafalak mentén. Szállás ugyanott.

6. nap – Reggeli után indulás hazafele, útközben pihenő a Bledi-tónál. Várlátogatás, panoráma a Szlovénia gyöngyszemének tartott tóra. Csónakázás a kis szigetre, a zarándoktemplomhoz. Utazás Magyarországra, érkezés az indulási helyekre a késő esti órákban.

 

Részvételi díj:           148.000 Ft /fő

 

Egyágyas felár:          42.000 Ft

 

Ellátás:                     félpanzió

 

Belépők és városbelépők:

 

kb. 40 €/fő + IFA

 

Fakultatív Baska kirándulás: 12.000 Ft/ fő

 

Fakultatív Krk város, hajókirándulás: 12.000 Ft/fő + kb. 20 €/ fő

Indulás:2021. augusztus 23.
Indulás:2021. augusztus 28.

Foglalás

Nyár a Krk szigeten