Keresés
HÍRLEVÉL

Magyarországi kalandozás Zalaszántón, Rádpusztán és Balatonfenyvesen-Új program!!!

Belföld|Belföldi utazások, túracsomagok|Egynapos útjaink|Társasutazásaink|Társasutazásaink

Ár:9.900Ft/fő
Jellemzők
OrszágMagyarország
Időpont2020.október 3.
Utazásautóbusszal

 

 Program:

 

Indulás reggel 08:00 órakor Szombathelyről az MMIK parkolójából. Első állomásunk a Zalaszántó mellett található 316 méter magas Kovácsi-hegyen lévő Sztupánál lesz, Európa egyik legnagyobb Buddhista-szentélyénél, amelyet 1993-ban XIV. Dalai Láma szentelt fel. A Sztupa a Buddhista vallás szent helye és a turisták által is gyakran látogatott nevezetesség.

Utunk Rádpusztára vezet tovább, ahol egy félnapos élvezetes programon veszünk részt. Érkezéskor pálinkával és zsíros kenyérrel köszöntenek bennünket, majd egy hagyományőrző lovasbemutatót láthatunk. Csikósok idézik meg őseink állattartását, a lovász és csikós bensőséges kapcsolatát a lóval. A bemutató után egy hangulatos lovaskocsikázás vár ránk. A program keretében pincelátogatáson és borkóstolón is részt veszünk a 180 éves Magyar Borok Pincéjében, ezután elfogyasztjuk késői ebédünket (tradicionális kemencés sültek, desszert és italok). Autóbusszal továbbutazunk Balatonfenyvesre, ahol kisvasútra szállunk és úgy érjük el Somogyszentpált, kb. 10 kilométert vonatozva ismerkedünk a környék nevezetességeivel, az egyedi növény és állatvilággal. Somogyszentpálról autóbusszal indulunk haza, érkezés Szombathelyre az esti órákban.

 

Részvételi díj: 9.900 Ft/fő

 

Felszállási lehetőség: Mosonmagyaróvár

 

A részvételi díj tartalmazza az utazás és a  csoportkísérő költségét, nem tartalmazza a programhoz kapcsolódó költségeket (15.100 Ft/fő)

 

 

Indulás:2020.október 3.
Indulás:-

Foglalás

Magyarországi kalandozás Zalaszántón, Rádpusztán és Balatonfenyvesen-Új program!!!