Keresés
HÍRLEVÉL

Körutazás Portugáliában

Társasutazásaink|Társasutazásaink|Európa|Európa » Portugália

Ár:359.800Ft/fő
Jellemzők
OrszágPortugália
Időpont2021. július 10-15.
Utazásrepülő
Elhelyezés2-3 ágyas szobák
Ellátásreggeli
Fakultatív vacsora19800

PROGRAM

1.nap: Elutazás Szombathelyről transzferrel a bécsi repülőtérre. Indulás a TAP menetrendszerinti járatával  Lisszabonba.  Lisszabonba érkezés után autóbuszos és informatív városnézés, majd transzfer a szállodába. Vacsora és szállás Lisszabonban (3 éj):

2.nap: Egész napos városnéző program Lisszabonban, Portugália fővárosában, mely a Tejo folyó torkolatában fekszik. A városnézés keretében megtekintjük Lisszabon modern városrészét, az 1998-as Világkiállítás területét, a Pombal teret,  a Szent György várat, a VII Edvard parkot, a Szabadság sugárútat, majd az óvárosban sétát teszük a Katedrális területén, továbbá az Alfama negyed macskaköves sikátorain és  a Barrio Alton negyedekben. A Belém városrészben a portugál történelem fénykorának tiszteletére épült emléművek (Jeromos kolostor, Felfedezők emékműve, Belém-torony) várnak bennünket. Szabadidő a Rossio tér környékén.

3.nap: Reggeli után Lisszabon környékét fedezzük fel: Estoril a híres casinojával és gyönyörű luxus szállodáival, megállunk Cascaisban is, mely  Lisszabon talán leggazdagabb területe. Sétálunk Cascais  tüneményes óvárosában, majd tovább utazunk Európa legnyugatibb pontjához Cabo da Rocahoz, ahol az érdeklődők oklevelet is vásárolhatnak,  amin rajta van a nevük és hitelesen bizonyatítja, hogy ott jártak. Ezt követően ellátogatunk Sintraba, a mesevárosba, ahol megnézzük a nemzeti palotát is. 

4. nap:  Reggeli után Óbidost,  a középkori városkát tekintjük meg, ahol a séta után lehetőség nyílik megkóstolni a gingát, a csokoládé pohárba öntött cseresznyelikört is. Továbbutazunk Fatimába a világhírű zarándokhelyre. A világhírű zarándokhely felkeresése után  Coimbra Portugália legfontosabb egyetemi városa következik, ahol a gyönyörű óvárost tekintjük meg. Vacsora és szállás Coimbra közelében (Portó felé 30 km-re), Anadiaban (2 éj). 

5.nap: Reggeli után  egésznapos városnézés Portoban autóbusszal és gyalogosan. Portoban megtekintjük csodás parkokat,  tengerpartján a Douro folyó torkolatánál a katedrálist és környékét, csodálatos pályaudvarát. Szabadidő a folyóparton. A délután folyamán lehetőség nyílik hajókázni a Douron folyón, ahol az egész város más megvilágítást kap, majd a folyó másik oldalán meglátogatunk egy borospincészetet is, ahol alkalom nyílik megkóstolni a világhírű portoi bort is. 

6. nap:  Reggeli után indulás Lisszabon felé, útközben megállunk Batalhaba-ban  a híres katedrálisnál, majd Nazarét lélegzetelállító tengerpartját láthatjuk felülnézetből. Ezt követően eljutunk a Lisszaboni repülőtérre. Délután menetrendszerinti járattal indulás haza. Érkezés a bécsi repülőtérre.

Elhelyezés: 2 ágyas szállodai szobák

Egyágyas felár: 99.900 Ft/fő

Légitársaság: TAP 

Részvételi díj: 359.800 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyet, a reptéri illetéket, a programokat, a szállást reggelivel, a helyi közlekedést autóbusszal és az idegenvezetést.

A részvételi díj nem tartalmazza:  a vacsorát (19.800 Ft/fő/5  vacsora),  a belépőket (kb. 45 €/ fő), a kötelezően fieztendő  szervízdíjat (15 €/fő, a transzfert a bécsi repülőtérre (14.900 Ft/fő) és a kombinált betegség-baleset-poggyász  és az útlemondási biztosítást (15.500 Ft/fő)

 

 

Indulás:2021. július 10.
Indulás:2021. július 15.

Foglalás

Körutazás Portugáliában