Keresés
HÍRLEVÉL

Kirándulás Szlovéniában - Bled és Csokifesztivál Radovljicában

|Társasutazásaink|Társasutazásaink

Ár:16.500Ft/fő
Jellemzők
OrszágSzlovénia
Időpont2021. április 17.
Utazásautóbusszal
Elhelyezés-
Ellátás-

Program:

Indulás a kora reggeli órákban Szombathelyről Bledbe Szlovénia egyik híres nagyvilági üdülővárosába,  melynek szimbóluma és fő vonzereje a kristálytizstavízű tava. A  vár megtekintése után pletnázás a tó kis szigetére. Itt található az Ősi kegytemplomot. (A pletna egy kb. 20 személyes csónak, aminek végében áll az evezős). Sáta a tóparton, rövid szabadidő, melynek keretében lehetőség lesz a híres bledi krémest is megkóstolni. Bár szinte minden kávézóban kapható e sütemény, a receptet máig titok fedi.

Bled után Radovljicába utazunk,  mely mindössze negyedórányira található Bledtől. A környék híres méztermú vidék, ám nem ez az egyetlen környékbeli híres édesség: itt kerül megrendezésre minden év áprilisában a Csokoládé Fesztivál. A kezdetben egynapos fesztivál az évek során háromnaposra duzzadt, és külföldről is vonzza mind a látogatókat, mind a kiállítókat. Megkóstolhatjuk a mindenféle ízbe és számtalana formában megjelenő csokoldét és vásárolhatunk is. Indulás haza, érkezés a csoport székhelyére az esti órákban. 

A részvételi díj tartalmazza az utazás és az idegenvezetés költségét, nem tartalmazza a BBP biztosítást (600 Ft/fő) a pletnázás, valamint a belépőt  árát (kb. 30-35 €/fő).

Indulás:2021. április 17.

Foglalás

Kirándulás Szlovéniában - Bled és Csokifesztivál Radovljicában