Keresés
HÍRLEVÉL

Horvát tengerparti üdülés-Krk-sziget-Omisalj

Társasutazásaink|Társasutazásaink

Ár:98.500Ft/fő
Jellemzők
OrszágHorvátország
Időpont2021.június 25-július 1.
Utazásautóbusz
Elhelyezés2-3 ágyas szoba
Ellátásfélpanzió

 

MEDITERRÁN TENGERPART - ADRIAI SZIGETVILÁG - HEGYVIDÉKI VARÁZSLAT - RÉGI KOROK EMLÉKEI - CSODÁLATOS TÁJAK, VÁROSOK, TERMÉSZETI TÜNEMÉNYEK

 

Az Adriai-tenger, a Krk-sziget  és a Kvarner-öböl ideális úti cél. Vendégeink kedvük szerint választhatnak a tengerparti pihenés, fürdés, napozás, valamint a változatos fakultatív programok közül.

 

Szálláshelyünk a Krk – szigeten, Omisalj üdülőhelyen lévő ADRIATIC**,  MARINA** és PRIMORKA** hotelek (www.hoteli-omisalj.hr), melyek a kiépített kavicsos és homokos tengerpart közelében találhatók. A szálláshelyről a tengerpartra 1-2 perc alatt lehet lejutni. A szépen, kényelmesen berendezett, tusolós, WC-s szobák és apartmanok két-három ágyasak (pótágyazhatók). Elhelyezés az utasok igénye szerint.

Ellátás: félpanzió (bőséges svédasztalos, büfé reggeli és vacsora).

Indulás: június 25-én, pénteken reggel, megbeszélt helyről és időben, az utasok lakhelyéről, vagy annak közvetlen közeléből.

További útvonal: Budapest, Nagykanizsa, Letenye, Zágráb, Karlovác. Útközben rövid városnézés Horvátország fővárosában  Zágrábban. Az ezer éves város legfőbb látnivalója a neogótikus kéttornyú Szent István katedrális, és az azt körülvevő óvárosi főtér. Séta és szabadidő a hangulatos óvárosban. 

Érkezés a szálláshelyre a késő délutáni, kora esti órákban.

Utazás: légkondicionált, kényelmes autóbusszal.

Részvételi költség: 98.500.-Ft, mely tartalmazza a szállásokat, a félpanziós ellátást, az

autóbusz  költséget, a csoportkísérést, idegenvezetést. Nem tartalmazza a kötelező utasbiztosítást, az

idegenforgalmi illetéket és a belépőket. Ez az ár minimum 30 fő fizető utas esetén értendő. Kérjük

az Európai Egészségbiztosítási Kártyát is kiváltani. Az utat kisebb létszámmal is megrendezzük. 

Kedvezmények: 10-14 éves gyermek 89.500.-Ft/fő, 3 éves korig ingyenes, 

4-10 éves korig megegyezés szerint, diák 15-19 évig 95.000.-Ft..

Érdeklődés:Veress Antal ny. tanár, Gyomaendrőd, Tel.: 66/280-140;  30/648-00-50

                     E-mail: tetura@freemail.hu;  tonibacsi2244@gmail.com

                     Gabbiano Travel Utazási Iroda  Tel.: 94/500-509;  www.gabbianotravel.hu 

A részvételi szándékot, kérjük, minél előbb jelezni !             

 

FAKULTATÍV PROGRAMOK: 

 

június 27. (yasárnap): Kirándulás autóbusszal a Krk-szigeten., a sziget legnagyobb, központi városába, Krk-be vezet utunk. A városfallal körülvett, műemlékekben gazdag püspöki székhelyen, szűk, sikátoros óvárosi utcákon haladva a 12.szd.-i román stílusú bazilikához, a püspöki palotához és a Frangepán-várhoz érkezünk. A városnézés után a sziget DK-i részén lévő Baska fürdőhelyet keressük fel, majd visszatérünk szálláshelyünkre. Részvételi díj, megfelelő számú jelentkező esetén kb. 2000.-Ft/fő + belépők.

június 28. (hétfő): Hajókirándulás a Kvarner-öbölben, kisebb-nagyobb szigetek érintésével, megkerülésével. Részvételi díj: kb. 18-20.- EURO/fő. Útközben, Vrbnik ősi városkában lehetőség nyílik borkóstolóval egybekötött ebédelésre. A vrbniki bor a leghíresebb ezen a vidéken.

június 29. (kedd): Kirándulás a Kvarner-öbölben, Rijeka (Fiume), Opatija (Abbázia). Városnézés a monarchia hangulatát idéző kikötőben és fürdőhelyen, tengerparti fürdőzés. Részvételi díj: kb.2.500.-Ftfő. Rijeka (Fiume) Horvátország legnagyobb kikötője, Európa számos szárazföldi országának tengeri kapuja. Opatija (Abbázia) a télen enyhe, nyáron kellemes lágy klímájú, rangos üdülőhely, a Kvarner gyöngye. 

   

 

Indulás:2021.június 25.
Indulás:2021.július 1.

Foglalás

Horvát tengerparti üdülés-Krk-sziget-Omisalj