Keresés
HÍRLEVÉL

Csodálatos nyárelő a Versiliai tengerparton - Előfoglalási kedvezmény !

Új ajánlataink|Társasutazások

Jellemzők
OrszágOlaszország
Időpont2020. június 1-5.
Utazásautóbusszal
Elhelyezés2 ágyas szobák
Ellátásfélpanzió

Program

1. nap: Indulás Szombathelyről reggel 6:00 órakor az MMIK parkolójából. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Olaszországba a Versíliai-tengerpartra. Érkezés után ismerkedés  a tengerparti üdülővárossal,  Lido di Camaiore-val. Vacsora, szállás (4 éj).

2.nap: Pihenés az egyik  legszebb olasz tengerparton vagy fakultatív programlehetőség a Portofino-i félszigetre. A tengerbe nyúló Portofino-i félsziget balzsamos illattal teli ligetekkel és a tenger zafírkék színű vízével kápráztat el bennünket. Kirándulásunk első állomása Rapallo, a „Golfo del Tigullio” hangulatos kis városa, melyet a „csipke városaként” is emlegetnek Rövid szabadidő után Santa Margherita Ligure-be hajózunk, amely régimódi nyaralóhely az olasz riviérán elegáns és általában drága szállodákkal, éttermekkel és boltokkal. Szépen renovált házak között, valamint a nagy kikötőben is sétálunk, ahol ütött-kopott halászcsónakok és milliós jachtok sorakoznak egymás mellett. A tengerparti parkban két érdekes szobrot is láthatunk: Kolombusz Kristófét, aki a régióban született, és II. Vittorio Emanuele  szobrát, aki az egyesült Olaszország első királya volt. Továbbutazunk Portofinoba, mely dús növényzetével, színpompás házaival, régi váraival a világ leghíresebb és legszebb kikötője – az olasz kisvárosok esszenciája. Felmegyünk a festői város templomához, majd bontanikus kertek mellett sétálunk le az alsó város tereihez, látványosságaihoz. Visszautazásunk Rapalloval szintén hajóval történik. 
A fakultatív program ára: 12.500 Ft/fő – belépők nélkül

3.nap: Pihenés az egyik legszebb olasz tengerparton vagy fakultatív programlehetőség: MESÉS TOSZKÁNAI TÁJAK (San Gimignano, Monteriggioni, Lajatico)
Első megállónk San Gimingnano, ahol tökéletes állapotban maradtak fent a középkori építészet emlékei. A közel 70-ből még 13 torony megmaradt, ezért méltán hívják a „tornyok városának”. Továbbutazás Monterriggioni pici, mesebeli városkába, ahol a tornyokkal tarkított kőfal mögé sétálva megbúvó házak és utcácskák varázslatos hangulatba kerítik az idelátogatót. A napot Lajatico városában zárjuk, mely egy domtetőn található.  Lajatico városa egy domtetőn található. A város szülötte  a híres tenor: Andrea Bocelli. A városban található az általa alapított Teatro del Silenzio, a „Néma Színház”. 
A fakultatív program ára: 12.500 Ft/fő – belépők nélkül

4.nap: Pinenés az egyik legszebb olasz tengerparton vagy félnapos fakultatív kirándulás Pisába. A várost a  Csodák terével azonosítják, hiszen az itt fogadó látvány, a stílusok egysége mindenkit elkápráztat. A Keresztelő kápolna, a Dóm és a Szent Temető (Campo Santo) megtekintése után szabadprogram, illetve a világhírű Ferde torony „megmászása” következik. Visszautazás a tengerpartra, délután szabadprogram. 
A fakultatív program ára: 6.900 Ft/fő + belépők 

5.nap: Reggeli után indulás hazafelé, útközben rövid városnéző séta Bolognában. Bologna kiválóan megőrizte egységes gótikus vöröstéglás-árkádos arculatát. A „téglavörös” város hírnevét ízletes ételeinek is köszönheti. Bolognában található Európa egyik legrégebbi egyeteme. Érkezés Szombathelyre a késő esti órákban.

Utazás: légkondicionált autóbusszal
Szállás: közvetlen tengerparti hotel***, 2 ágyas, zuhanyzós szállodai szobákban
Ellátás: félpanzió 
Egyágyas felár:               49.900 Ft/fő

A megadott előfoglalási ár 2020. február  28-ig érvényes! 

 

 

 

 

 

A részvételi díj tartalmazza az utazás, a szállás, a félpanzió és az idegenvezetés költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza kalkulált stornó és a BBP biztosítás (4.000Ft/fő) árát, a fakultatív programok költségét (Portofino-i félsziget:12.500 Ft/fő;  San Gimingnano, Monteriggioni és Lajatico:  12.500 Ft/fő ; Pisa: 6.900 Ft/fő ), és a belépők árát (kb. 40 €/ fő)

 

Indulás:2020. június 1.
Indulás:2020. június 5.

Foglalás

Csodálatos nyárelő a Versiliai tengerparton - Előfoglalási kedvezmény !