Keresés
HÍRLEVÉL

Advent Bécsben-Pótcsoport!

Adventi utak|Társasutazásaink|Társasutazásaink

Ár:15.000Ft /fő
Jellemzők
OrszágAusztria
Időpont2022.december 10.
Utazásautóbusz
Ellátás-

 

PROGRAM:

 

Indulás reggel  Szombathelyről, az MMIK parkolójából. Első megállónk Gloggnitz, ahol a Lindt Csokoládégyár mintaboltjában finom csokoládékat kóstolhatunk és vásárolhatunk az ünnepekre. Továbbutazunk Bécsbe, ahol rövid fotószünet a Belvedere kastélynál, majd a bécsi nemesek egykori legnépszerűbb korzójához a ma vidámparkként funkcionáló Prater-hez utazunk, mely 1873-ben a világkiállítás helyszíne is volt. Az parkban lehetőség lesz felülni a Bécs szimbólumaként is emlegetett Riesenrad-ra vagyis Óriáskerékre. A kilátás természetesen parádés a városra, jellegzetes piros kabinjai pedig igazi kuriózumnak számítanak manapság.

A vidámságok után felkeressük a Schönbrunn-i adventi vásárt, majd a Maria-Terézia téren  vegyülünk el az adventi forgatagban, végül pedig a Városházához is ellátogatunk, ahol a varázslatos, hagyományos bécsi karácsonyi vásár, a „Christkindl” található. Szabadidő a Városháza téren, majd indulás haza.Érkezés Szombathelyre a késő esti órákban.

 

Részvételi díj:  15.000,- Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az utazást és az idegenvezetés költségét, 

nem tartalmazza a BBP biztosítást (1.000,- Ft/fő 70 év alatt, 70 év felett pótdíj) és az Óriáskerék költségét (kb.14€/fő).

 

Indulás:2022.december 10.

Foglalás

Advent Bécsben-Pótcsoport!