Keresés
HÍRLEVÉL

A Garda-tó - Fürdési lehetőséggel- Kirándulás Milánóba

Partnerirodáink kínálatából

Ár:85.000Ft/fő
Jellemzők
OrszágOlaszország
Időpont2021. július 6-11.
Utazásautóbusz
Elhelyezés2 ágyas szoba
Ellátásreggeli ill. fakultatív félpanzió

2021. július 6-11., augusztus 17-22.

 

Felszállás:

04:15 óra, Győr városháza oldala buszmegállóból

05:30 óra, Sopron GYSEV pályaudvar elől

06:45 óra, Szombathely vasútállomás (gazdabolt) elől

 

1.  nap – Folyamatos utazás Ausztrián keresztül rendszeres pihenőkkel. Érkezés Padovába, a Szt. Antal dóm, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, és a belváros további látnivalói. Szállás a Garda-tó környékén (4 éj)

2. nap – Reggeli után egész napos kirándulás a Garda-tó mentén, megismerkedünk Torri del Benaco hangulatos kikötőjével. Ismerkedés Garda városával, majd Malcesine, szűk utcáinak, tereinek elragadó hangulata. Libegővel felmegyünk az 1800 m magas Monte Baldo hegyre, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Garda tóra és környékére. Majd hajózás a Garda tavon Limoneba, amely a Garda tó egyik legelbűvölőbb kisvárosa. Szállás az előző helyen.

3. nap – Reggeli után egész napos szabadprogram a Garda-tónál, fürdés, pihenés, vagy fakultatív program: látogatás Lombardia és a „divat fővárosába”, Milánóba. A város nevezetességeinek megtekintése: Dóm (fel lehet menni a Dóm tetejére a pillérek és gótikus csúcsok közé), Sforza vár, Scala. Továbbutazás Bergamoba, az olasz komédiák hőseinek szülővárosába. Séta a Felsőváros gyönyörű, ódon épületei között. (Santa Maria, Maggiore Bazilika, Piazza Vecchia). Visszautazás a Garda-tóhoz, szállás az előző helyen.

4.nap – Reggeli után városnézés Sirmioneban. Első benyomásunkat a félszigetre épült városról egy kis hajókirándulásból szerezzük meg. Séta a félszigetre épült középkori hangulatú belvárosban, a vízi vár mentén. Délután szabadidő, fürdőzési lehetőség a Garda-tóban. Délután Peschiera látnivalói, szállás az előző helyen.

5. nap – Reggeli után egész napos szabadprogram a Garda-tónál, fürdés, pihenés, vagy fakultatív program: látogatás Garda-tó legészakibb és egyben az egyik legszebb településére Riva del Gardaba. Megcsodáljuk a Varone szurdokvízesést, mely 98 méterről zúdul le. A hely speciális mikroklímájának köszönhetően gazdag növényvilággal rendelkezik környezete. Séta a festői kisvárosban, majd strandolási lehetőség a Garda-tó egyik legnagyobb strandján, Spiaggia Sabbionin. Szállás az előző helyen.

6. nap – Reggeli után utazás Veronába, ismerkedés a várossal (látogatás az Amfiteatrumban, Fő tér, Júlia erkélye.) A városnézést követően indulás haza Magyarországra, érkezés az indulási helyekre a késő esti órákban.

 

Részvételi díj:           85.000 Ft /fő

 

Egyágyas felár:          29.000 Ft

 

Ellátás:                     reggeli

 

Félpanziós felár:        34.000 Ft /fő (5 alkalommal vacsora)

 

Belépők hajóval, városbelépőkkel együtt:

 

kb. 65 € /fő + IFA

 

Fakultatív kirándulás Milánó:  16.000 Ft /fő + kb. 22 €

 

Fakultatív kirándulás Riva del Garda: 10.000 Ft/fő + kb. 6 €

Indulás:2021. július 6.
Indulás:2021. július 11.

Foglalás

A Garda-tó - Fürdési lehetőséggel- Kirándulás Milánóba