Keresés
HÍRLEVÉL

Tulipánfesztivál és Bled-Betelt!

Társasutazásaink|Társasutazásaink

Ár:19.900Ft/fő
Jellemzők
OrszágSzlovénia
Időpont2024.április 20.
Utazásautóbusszal

Program:

 

 

Indulás a reggeli órákban Szombathelyről az MMIK parkolóból. Első megállónk a szlovéniai Kamnik városához közeli Volčji Potok Arborétumban lesz, mely Szlovénia leglátogatottabb, a nagyközönség számára 1952-ben megnyitott parkja. Minden évben, közel azonos időszakban nyilnak a világszerte is ismert tulipánok. Ez alatt a mintegy két hét alatt a tulipánok virágzásakor 2 millió tulipán  bontja ki szirmait a park területén. Szabadprogram keretén belül barangoljuk be az arborétum látnivalóit, séta közben gyönyörködhet a francia és angol stílusban kialakított kert elképesztő látványosságaiban.

Délután Szlovénia egyik híres nagyvilági üdülővárosába Bledbe látogatunk. Pletnázás a tó kis szigetére, ahol az Ősi kegytemplomot tekintjük meg. (A pletna egy kb. 20 személyes csónak, aminek végében áll az evezős). A program végén séta és szabadidő a tóparton, melynek vendéglátóegységeiben megkóstolhatjuk a híres bledi krémest is. Indulás hazafele, érkezés Szombathelyre az esti órákban.

 

 

Részvételi díj: 19.900,-Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza az utazást,a sztornóbiztosítást, a csoportkísérést.

A részvételi díj nem tartalmazza a BBP biztosítást (1.000 Ft/fő 65 éves korig, 65 év felett pótdíjas), és a belépődíjat hajózással kb.40-45,-€/fő.

 

 

Indulás:2024.április 20.

Foglalás

Tulipánfesztivál és Bled-Betelt!