Keresés
HÍRLEVÉL

Róma,az örök város-repülővel

Társasutazásaink|Társasutazásaink

Ár:299.900Ft/fő
Jellemzők
OrszágOlaszország
Időpont2024.október 19-22.
Utazásautóbusz
Elhelyezés2 ágyas szoba
Ellátásprogram szerint

Program:

 

1. nap: Indulás autóbusszal a bécsi reptérre (Schwechat) a délutáni órákban Szombathelyről, az MMIK parkolójából. Elutazás Bécsből az Austrian Airlines légitársaság járatával. Transzfer a Fiumicino repülőtérről a szállodába. Szállás Rómában (3 éj). 

 

2. nap: Ezen a napon látogatást teszünk a Vatikán állam területén: Vatikáni Múzeumok (Raffaello-stanzák, antik szoborgyűjtemény a híres Laokoón szoborcsoporttal, Sixtusi kápolna, képtár) és a világ legnagyobb székesegyházának, a Szent Péter Bazilikának megtekintése. (Jelentkezéskor foglalni kell! 65 Euro/fő belépővel, tárlatvezetéssel és audio guide-al). Délután lehetőség lesz felmenni a Bazilika kupolájába és a pápai sírok felkeresésére is. Késő délután az Angyalvárat nézzük meg kívülről a Tevere folyó legszebb hídjaival. 

 

3. nap: Reggeli után a San Pietro in Vincoli templom (Mózes szobra) megnézése, majd az ókori Róma felfedezése következik: Colosseum, Forum Romanum (A kombinált jegyet jelentkezéskor foglalni kell! 40 Euro/fő belépővel tárlatvezetéssel és audio guide-al) Császári Fórumok, Capitolium, Vittorio Emanuel emlékmű. Délután a Pantheont, a Piazza Navona-t, a Piazza Colonna-t, a Trevi-kutat és a Spanyol lépcsőt keressük fel.

 

4. nap: Délelőtt a falakon kívüli Szent Pál Katedrálist, a lateráni Szent János Bazilikát és a Szent Lépcsőt keressük fel, majd a Santa Maria in Cosmedin templomhoz érkezve próbát tehetünk az Igazság szájánál. Délután szabadidő a Corso és a Via Condotti környékén. Késő délután transzfer a repülőtérre. Érkezés Bécsbe az esti órákban, majd autóbuszos transzfer Szombathelyre

 

Utazás: repülőgéppel (kézipoggyász: fejenként 1 db max. 8 kg-os, feladott poggyász: fejenként 1 db max. 23 kg-os poggyász)

Szállás: Rómában hotel****(3 éj) 

Elhelyezés: 2 ágyas zuhanyzós szállodai szobákban (fürdő, WC, telefon, tv) 

Ellátás: büféreggeli, illetve 2 alkalommal fakultatív háromfogásos menüvacsora 

Egyágyas felár: 69.900 Ft/fő 

 

 Részvételi díj: 299.900 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza a repülőjegyet illetékkel és adókkal , a helyi transzfert a reptér – hotel – reptér útvonalon, a szállást a megadott ellátással, és az idegenvezetést.. 

A részvételi díj nem tartalmazza az autóbuszos transzfert a schwechati reptérre és vissza (24.900 Ft/fő)  a fakultatív vacsorát (52 Euro/fő/ 2 alkalom), a fakultatív Vatikán látogatást (65 Euro/fő), a kombinált Colosseum + Forum Romanum jegyet (40 Euro/fő), a BBP biztosítást (4.000,- Ft/fő; 65 év felett pótdíjas), valamint a sztornóbiztosítást (a részvételi díj 2%-a).

 

A programok sorrendje felcserélődhet!

 

 

 

Indulás:2024.október 19.
Indulás:2024.október 22.

Foglalás

Róma,az örök város-repülővel