Keresés
HÍRLEVÉL

Toszkána és Cinque Terre

Új ajánlataink|Társasutazások

Jellemzők
OrszágOlaszország
Időpont2019. május 25-28.
Utazásautóbusszal
Elhelyezés2 ágyas szobák
Ellátásfélpanzió

Program

1. nap: Indulás reggel 5:00 órakor Szombathelyről, az MMIK parkolójából. Folyamatos utazás, érkezés 16 óra körül Pisába. Ismerkedés a Csodák terének nevezetességeivel: Dóm, Keresztelő kápolna, Ferde torony. Érkezés a késő esti órákban a Versiliai-tenger partján lévő szálláshelyre. Vacsora, szállás (3 éj).

2. nap: Reggeli után strandolás, pihenés a tengerparton vagy fakultatív kirándulás Olaszország egyik legszebb partszakaszán a Cinque Terre-n, az „Öt föld” mesés tájain, ahol az UNESCO által védettnek nyilvánított természeti parkot fedezzük fel. La Spezia-n, a meredek hegyfalak alatt meghúzódó kikötővároson átutazva érkezünk Manarola városba, ahonnan hajóval utazunk Vernazzába és Monterossoba. Séta és szabadidő Monterosso-ban, majd ismét hajóra szállunk és Portovenerébe utazunk. A program végén La Spezia kikötőjében vár bennünket autóbuszunk. Kedvezőtlen időjárás esetén a hajóút helyett vonatozással számoljunk. (A fakultatív program ára: 14.900 Ft/fő. Jelentkezéskor foglalni szükséges!)

3. nap: Reggeli után indulunk Sienába, ahol megtekintjük a híres Piazza del Campot, a Dómot és Szt. Katalin szülőházát. Kora délután „mesés” környezetben, a legszebb toszkán tájakon átutazva érkezünk meg a „tornyok városába” San Gimignanoba. Gyalogos séta a középkorból megmaradt 14 torony és a város hangulatos épületei, terei között. 

4. nap: Reggeli után elbúcsúzunk a Versiliai tengerparttól és Firenzébe, a Toszkán tartomány és a reneszánsz kultúra fővárosába utazunk. Városnézés: Santa Croce templom (Michelangelo sírja), a város politikai és vallási központja (Palazzo Vecchio, Dávid szobra, Loggia, Dom, Battistero, Giotto torony, Ponte Vecchio), majd szabadidő. Fakultatív programlehetőség: az Uffizi Képtár megtekintése magyar nyelvű tárlatvezetéssel. (A fakultatív képtárlátogatás költsége regisztrációs díjjal, belépővel és tárlatvezetéssel 9.900 Ft/fő. (Figyelem! Jelentkezéskor foglalni kell!) Délután a Michelangelo térről (Belvederi Dávid szobra) egy fantasztikus panorámával búcsúzunk a várostól. Érkezés az éjféli órákban 

 

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Szállás: hotel***, 2 ágyas, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás: félpanzió 

Egyágyas felár: 29.900 Ft/fő

 

 

A részvételi díj tartalmazza az utazás, a szállás, a félpanzió és az idegenvezetés költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza stornó és BBP biztosítást (3.500 Ft/fő), a fakultatív programok (Cinque Terre hajózás 14.900,-Ft/fő és Uffizi képtár 9.900,-Ft/fő) és a belépők árát (kb. 30-50 Euro/fő).

 

Indulás:2019. május 25.
Indulás:2019. május 28.

Foglalás

Toszkána és Cinque Terre
  • Személyes adatok
  • Név:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Létszám
  • felnőtt:
  • gyermek 0-2 éves:
  • gyermek 2-12 éves:
  • gyermek 12-16 éves:
  • Megjegyzés:
  • Adatkezelés:
  • A gabbianotravel.hu weboldalon az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és azt elfogadom. Kijelentem, hogy 16. életévemet betöltöttem.
   Hozzájárulok, hogy személyes adataimat a gabbianotravel.hu direkt marketing céljából kezelje. Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a gabbianotravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.