Keresés
HÍRLEVÉL

Rust-St. Wolfgang-Gmunden-Graffeneg-Adventi csillogás Ausztriában-Előfoglalási kedvezmény!

Új ajánlataink|Adventi útjaink|Társasutazások|Európa » Ausztria

Jellemzők
OrszágAusztria
Időpont2018. december 7-9.
Utazásautóbusz
ElhelyezésSporthotel am Ötscher***
Ellátásfélpanzió

PROGRAM:

1. nap: Indulás reggel 9 órakor Szombathelyről az MMIK parkolóból Első megállónk a csodaszép  Fertő-tavi kisvároska Ruszt. A barokk városka egy igazi kis ékszerdoboz, ahol a város Főterén felállított karácsonyfa árnyékában hódolhatunk a gasztronómiai örömöknek. Utasainknak fakultatív program keretében lehetősége lesz ellátogatni a Kremayr-házba ahol „Csillagpor és Aranyhaj” kiállítás mellett megkóstolhatják a helyiek karácsonyi puncsát és forralt borát. A késő délutáni órákban továbbutazunk Lackenhofba, a szálláshelyünkre. Útközben megállunk még Gloggnitzban, ahol a Lindt Csokoládégyár mintaboltjában finom csokoládékat kóstolhatunk és vásárolhatunk az ünnepekre. Vacsora, szállás Lackenhofban (2 éj).

2. nap: Reggeli után egésznapos kirándulás a Salzkammergut-i tóvidékre. Az osztrák alpok legszebb tájain keresztül érjük el a Salzkammergut-i tavak egyik legismertebb városát St. Wolfgangot, ahol megtekintjük a búcsújáró templomot, a híres Pacher oltárral, majd séta a tóparton és a karácsonyi díszbe öltözött nagyvilági üdülővárosban. A Wolfgangsee partján felejthetetlen élményt nyújt az adventi vásár, valamint a 20 méter magas Adventi lanterna, amelynek kivilágításához több, mint fél kilóméternyi LED világítást használnak fel minden évben. Délután a csodálatos fekvésű kisvárosba, Gmundenben érkezünk. A Traunsee partján épült Ort vízi kastélyhoz egy 123 méter hosszú adventi díszbe öltöztetett fahídon sétálunk át. A monda szerint a kastélyt, egy Erla nevű óriás épített a tó varázslatos szépségű sellőlányainak. Csodálatos látványt nyújt a várakozás időszakában a tavon lebegő fényárban úszó megannyi figura és karácsonyi dísz. Szabadidő a Kastély-adventen.

3. nap: A délelőtt egy részét Lackenhofban töltjük, majd indulunk a Wachau közeli Grafeneggbe, ahol minden évben a Tudor stílusban épült neogótikus kastélyban és annak parkjában rendezik meg az adventi vásárt ezennel több, mint 150 kiállítóval. Grafenegg adventi vásárát Alsó-Ausztria egyik legszebbjének és legtradicionálisabbjának tartják. Hatalmas 32 hektáros, festői parkja még az adventi időszakban is felejthetetlen kikapcsolódást ígér. A kastélyparkban rusztikus fabódékban kínálják a finomságokat és a kézműves portékákat, az adventi vásárban különleges vásári termékekkel is találkozhatunk, valamint az Auditóriumban folyamatos zenei műsorokat hallgathatunk. Szabadidő az adventi vásárban. Érkezés Szombathelyre a esti órákban.

 

Előfoglalási részvételi díj november 15-ig: 44.900,-Ft/fő

Részvételi díj november 15. után: 49.900,-Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza az utazás, a szállás, az ellátás és az idegenvezetés költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza a kalkulált BBP és útlemondási biztosítást (1.500 Ft/fő), és a belépők árát (kb. 13 EUR/fő).

 

Indulás:2018. december 7.
Indulás:2018. december 9.

Foglalás

Rust-St. Wolfgang-Gmunden-Graffeneg-Adventi csillogás Ausztriában-Előfoglalási kedvezmény!
  • Személyes adatok
  • Név:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Létszám
  • felnőtt:
  • gyermek 0-2 éves:
  • gyermek 2-12 éves:
  • gyermek 12-16 éves:
  • Megjegyzés: