Keresés
HÍRLEVÉL

New York karácsonyi fényekben

Partnerirodák ajánlatai|Amerika

Ár:279.900Ft-tól/fő
további információt kérek
Jellemzők
OrszágEgyesült Államok
Időpont2017. december 7-13.
Utazásrepülővel
Elhelyezés2 ágyas szobák
Ellátásreggeli

1. NAP

Elutazás Budapestről a reggeli órákban, utazás a KLM légitársaság járatával Amszterdamba, átszállás a New Yorkba induló járatra, érkezés helyi idő szerint a délutáni órákban. Transzfer a szálláshelyre, amely Brooklynban van, kiváló összeköttetéssel New York lüktető központjával, Manhattan szigetével.

2. NAP

Reggeli után autóbuszos városnézés helyi magyar nyelvű idegenvezetővel, melynek során érintik Manhattan főbb nevezetességeit. Manhattan alsó részén a világ pénzügyi központját a Wall Street-et, és a terrortámadás áldozatává vált World Trade Centerre emlékeztető Ground Zero-t, a hangulatos etnikai városrészeket, amilyen a kis itália vagy a kínai negyed. Felfelé haladva jutnak el a város szívébe, a Times Square-re, melynek folytatása a Broadway, a show-business központja. A Metropolitan Operának otthont adó Lincoln Center érintése után természetesen a Central Park sem marad ki a buszos túrából, elhaladnak John Lennon egykori lakóháza, a Dakota Ház mellett, és feljutnak egészen a hajdan hírhedt Harlem negyedig, hogy aztán a Park túloldalán érintik a híres múzeumokat, mint a Metropolitan és a Guggenheim Múzeum. Az 5. sugárút mentén végighaladva gyönyörködhetnek a város leghíresebb felhőkarcolóiban, mint a Trump Tower vagy a Rockefeller Center épületegyüttese, és érdemes egy pillantást vetni a sugárút híres üzleteinek (Tiffany, Saks, Louis Vuitton) kirakatára is. Az Empire State Building kihagyhatatlan részét képezi a városnézésnek és bár a sorbanállás napszaktól függően változó időtartamú, senki sem hagyhatja ki, hogy a város jelképévé vált felhőkarcoló kilátóteraszáról gyönyörködjön a városban (belépő a helyszínen fizetendő).

3–5. NAP

Lehetőség a város egyéni felfedezésére idegenvezető segítségével. Érdemes hajózni Manhattan körül, melynek során ismét új szemszögből ismerkedhetnek meg a város látképével. A Circle Line hajóin angol nyelvű audio-kommentár segít a látnivalók felfedezésében. A Hudson folyón haladva elhajóznak a Szabadság-szobor mellett, majd az East Riveren áthaladnak a híres Brooklyn-híd alatt, és eljutnak az ENSZ székházáig, mielőtt visszafordulva még egyszer lehetőségük nyílik a látottak lefényképezésére. Manhattan északi csücskét érdemes tömegközlekedés igénybevételével bejárni. Sétáljanak a Wall Street környékén, kihagyhatatlan a Tőzsde, és az egykori World Trade Center helyén kialakított un. Ground Zero érintése, vagy a Battery Park kilátással a Szabadság-szoborra, átkelés a túlpartra fillérekért a Staten Island ferry-vel, kompozás a Szabadság-szoborhoz vagy az Ellis Island-re, ahol feltétlenül érdemes meglátogatni a Bevándorlási Múzeumot.

6. NAP

Az utolsó napon délelőtt ajánljuk sétáljanak egyet a Central Parkban, amelyet mindannyian jól ismerünk, oly sokszor láthattuk amerikai filmek tucatjában. Felkereshetik a a John Lennonra emlékeztető Strawberry Fields mezőt, betérhetnek a Metropolitan Múzeumba, hogy ízelítőt kapjunk páratlanul gazdag gyűjteményéből vagy a modern művészetek otthonául szolgáló Guggenheim Múzeumba, amelynek épülete önmagában is látványosság.Transzfer a repülőtérre, hazautazás a kora esti órákban, átszállás Amszterdamban a reggeli órákban, érkezés Budapestre a 7. napon reggel.

A megadott árak tartalmazzák: a repülőjegyet (Budapest – Amszterdam – New York (JFK) – Amszterdam – Budapest), a szállást 5 éjszakára (metróközeli 3*-os szállodában), Amerikai reggelivel, transzfereket a repülőtér – Hotel – repülőtér között magyar nyelvű csoportkisérő a helyszínen.
A részvételi díjon felül fizetendő: ESTA beutazási engedély: 14 USD+kezelési költség,  repülőtéri illeték kb. 120.000 Ft/fő, foglalási díj 1.500 Ft/fő, sztornó biztosítás 1,5%, valamint igény esetén utasbiztosítás köthető! 

 

Egyágyas felár 1135.000 Ft

 

Indulás:2018. december 07.
Indulás:2018. december 13.

Foglalás

New York karácsonyi fényekben
  • Személyes adatok
  • Név:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Létszám
  • felnőtt:
  • gyermek 0-2 éves:
  • gyermek 2-12 éves:
  • gyermek 12-16 éves:
  • Megjegyzés: