Keresés
HÍRLEVÉL

Négy csodálatos nap az ausztriai Alpokban-Előfoglalási kedvezmény!

Társasutazások|Európa » Ausztria

Ár:49.900Ft-tól/fő
további információt kérek
Jellemzők
OrszágAusztria
Időpont2019. július 27-30.
Utazásautóbusszal
ElhelyezésSporthotel am Ötscher ***
Ellátásfélpanzió

Program:

1. nap: Indulás a reggeli órákban Szombathelyről. Útközben pihenőt tartunk Semmeringen, a XIX. század császári üdülőközpontjában, amely nem csak pihenőhely volt, hanem már akkoriban is a sport- és élményterület bölcsője és a Semmering vasút fő megállója. Érkezés Lackenhofba a szálláshelyünkre a déli órákban. (Lackenhof üdülőhely Alsó-Ausztria Mostviertel régiójában az Ötscher Nemzeti Park szívében található.) Délután az Ötscher óriás-hegyet hódítjuk meg. Felvonóval érjük el a Nagy-Ötscher hegyállomását, ahonnan lenyűgöző természeti és hegyvidéki táj tárul elénk a legkülönlegesebb alpesi virágokkal. A túrázni vágyók felgyalogolhatnak még az 1883m magas hegycsúcsig is. Vacsora, szállás Lackenhof. (3 éj) 

2. nap: Reggeli után a Gaming kisváros melletti Kienberg-be utazunk autóbusszal, majd egy nosztalgia gőzössel hegyek-völgyek között zakatolva érkezünk a Lunz-i tóhoz. Séta a tó körül, motorcsónakázási, vízibiciklizési, hajózási lehetőség. Délután Göstling-ben felkeressük még a néhány éve nyílt Solebad (természetes sós-vizű) élményfürdőt. Este grill party a szállodában.  

- Ezen a napon azoknak a vendégeknek, akik szeretnének raftingolni a Salza-n megszervezzük a rafting túrát. Ennek költsége kb. 50€/fő/fél nap felszereléssel és vezetéssel. (A részvételt jelentkezéskor jelezni kell!) 

3. nap: Reggeli után a Hochkar-hegy turisztikai látványosságát keressük fel: az új kilátóplatformot és a 62 m hosszú függőhidat. Alsó-Ausztria legmagasabban lévő kilátójából jó időben a Hochschwabtól egészen a Großglocknerig ellátni.

A déli órákban lehetőség nyílik egy fakultatív sült pisztráng elfogyasztására (kb. 18 Euro/fő), majd a Mendling-szurdokvölgyben túrázunk, ahol a vízesések és halastavak látványa mellett az alpesi fakitermelés fortélyaival ismerkedhetünk meg: a fa útját a fa kivágásától a fa feldolgozásáig bemutató múzeummal. Ezen a napon betérünk még egy kézműves sörözőbe is, ahol finom söröket kóstolhatunk. 

4. nap: A délelőttöt a Erlaufsee tó felett magasodó Gemeindealpe csúcsait hódítjuk meg felvonókkal. A bátrabbak akár rollerrel vagy mountaincar-al is le tudnak érkezni a völgyállomásra. Továbbutazás Türnitz-be, ahol a hegyről, az Eiblről villámgyorsan leszáguldhatunk. Az Eibl-Jet Alsó-Ausztria legmodernebb bobpályája éles kanyarjaival, hullámaival, ugratóival gondoskodik arról, hogy lélegzetelállító élményben legyen részünk. Az "EIBL Jet" nyomvonalát ugratók, hullámok, 11 kanyar és egy teljes kör teszi izgalmassá. Hazaindulás, érkezés haza az esti órákban.

 

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Szállás: Lackenhof: Sporthotel*** am Ötscher

Elhelyezés: 2 ágyas zuhanyzós szállodai szobákban

Szolgáltatások: szauna, gőzfürdő, étterem, bár, társalgók (billiárd, csocsó, internet) társalgók (ping-pong terem, TV szoba, lift)

Ellátás: félpanzió 

Egyágyas felár: 29.900 Ft/fő

 

Előfoglalási részvételi díj 2019. május 31-ig: 49.900,- Ft/fő 

Részvételi díj 2019. május 31. után: 59.900,- Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, a szállást félpanzióval, az idegenvezetés, a turista-kártya költségeit.

 A részvételi díj nem tartalmazza a BBP biztosítás (2.000 Ft/fő) költségét, a fakultatív ebéd (kb.18 Euro/fő) a rafting túrát (kb. 50€/fő/fél nap) és a belépők árát (kb 20 €/ fő).

 

Indulás:2019. július 27.
Indulás:2019. július 30.

Foglalás

Négy csodálatos nap az ausztriai Alpokban-Előfoglalási kedvezmény!
  • Személyes adatok
  • Név:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Létszám
  • felnőtt:
  • gyermek 0-2 éves:
  • gyermek 2-12 éves:
  • gyermek 12-16 éves:
  • Megjegyzés:
  • Adatkezelés:
  • A gabbianotravel.hu weboldalon az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és azt elfogadom. Kijelentem, hogy 16. életévemet betöltöttem.
   Hozzájárulok, hogy személyes adataimat a gabbianotravel.hu direkt marketing céljából kezelje. Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a gabbianotravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.