Keresés
HÍRLEVÉL

Nagy Benelux-körút és a Rajna vidék - a keukenhofi tulipánparkkal

Partnerirodák ajánlatai|Európa|||

Jellemzők
OrszágBelgium / Hollandia / Luxemburg
Időpont2018. április 26-május 3.
Utazásautóbusszal
Elhelyezés2 ágyas szobák
Ellátásreggeli
Fakultatív vacsora49900 Ft /fő /7 vacsora

Program

1. nap: Elutazás 5.45 órakor Veszprémbôl, az OMVbenzinkúttól. Utazás Ausztrián és Németországon keresztül rövid pihenôkkel. Tranzitszállás Németországban (1 éj).

2. nap: Reggeli után továbbutazás a festôi Közép- Rajna vidékén. Utunk elôször Rüdesheimbe vezet, ahol egy hajókirándulás során, meseszép tájba illeszkedô romantikus várakban, kastélyokban gyönyörködhetünk. Majd ismerkedés Luxembourggal, melyet Észak Gibraltárjának is neveznek. Délután átkelés az Ardennek erdô borította vidékén, Belgiumba. Rövid séta Bramant tartomány székhelyén, Leuven hangulatos utcáin. Szállás Brüsszel környékén (3 éj).

3. nap: Reggeli után látogatás a Napóleon bukását jelentô waterlooi csata emlékhelyére. Majd Brüsszel, az egyesült európai fôváros nevezetességeinek felfedezése (Királyi Palota, Parlament, Manneken Pis, Grand Palace, Mini Europa park, stb.), illetve kirándulás Laeken városrészbe, ahol a csoport a Heysel stadiont, az Atomiumot és a Kínai pagodát nézi meg. A látnivalók megtekintése után szabadidõ, vásárlási lehetõség.

4. nap: Reggeli után fakultatív kirándulás Flandria két gyöngyszemének, Gent és Brugge mûemlékeinek gazdag paradicsomába. Délelôtt barangolás az Észak Firenzéjének is nevezett Gent nevezetességei között, majd szabadprogram. Délután látogatás a csatornákkal átszôtt, Velence lagúnáit idézô Brugge-be, mely egykor egész Flandria fôvárosa volt. Lehetôség nyílik egy hangulatos hajókirándulásra is a csatornák világában. Ezt követôen szabadprogram, vásárlási lehetőség. 

5. nap: Reggeli után séta Mercator és Rubens városában, Antwerpenben, Belgium második legnagyobb városában. Ma Európa egyik legnagyobb kikötôvárosa, gyémántmûvessége pedig világhírû. A 16. századi gazdag kereskedők és manufaktúrák házai ma is jól tökrözik gazdagságát. A látnivalók megtekintése után szabadprogram, majd délután a holland parlament székhelyének, Hága nevezetességeinek megtekintése (Plein, Ridderzaal, Binnenhof, Beatrix királynõ rezidenciája, régi városháza, Nemzetközi Bíróság). Szállás Hága környékén (2 éj). 

6. nap: Reggeli után a különleges sloteni szélmalom megtekintése. Az 1847-ben épült szélmalom a mai napig működő malom. Vezetés keretén belül megismerhetjük történetét,, működését, a víz elleni harcát a mélyföldön. Megtudhatjuk, hogy vízpumpának használják és nem őrlésre, továbbá múzeumként is funkcionál. Továbbutazás Hollandia második fôvárosába, Amszterdamba. A 60 csatornával és 90 szigeten épült város méltán érdemelte ki az Észak Velencéje nevet. (Dam, királyi palota, koronázótemplom, mérlegház, Rijksmúzeum, hajókázás a csatornákon, piroslámpás negyed stb.) Délután látogatás a keukenhofi tulipánparkba, melyet a világ legnagyobb virágoskertjének neveznek. A 32 hektárnyi területű parkban 7 milló virághagymát ültetnek el, a tavasz valamennyi hirnőkét megtalálhatjuk itt, illatozó jácintot, színpompás krókuszt, nárciszt, rhodondendront, és természetesen a tulipánt, melyből több mint 100 fajtát csodálhatunk meg. 

Figyelem: a Rijks múzeum belépőjegyét már a jelentkezéskor foglalni kell (korlátozott helyek)!

7. nap: Reggeli után látogatás Delftbe, melyet Hollandia egyik gyöngyszemének neveznek. Igazi látványosságot a várost átszelő sok-sok csatorna jelenti, illetve innen származik a hagyományosan kézzel festett kék fajansz, mely Delfnek világhírt teremtett. Ezt követôen látogatás Goudába, Hollandia egyik legragyogóbb kisvárosába (városháza, fôtér, mázsaház). Továbbutazás Németország felé rövid pihenôkkel. Tranzitszállás Németországban (1 éj).

8. nap: Reggeli után hazautazás Ausztrián át rövid pihenôkkel, érkezés Veszprémbe, az OMV-benzinkúthoz az esti órákban.

A programok sorrendje felcserélõdhet! Figyelem!

Elhelyezés:
-Tranzitszálláson (oda-vissza 1-1 éj): Németországban, ízlésesen berendezett, 2 ágyas, fürdôszobás-WC-s szobákban
-Belgiumban (3 éj): ízlésesen berendezett, 2 ágyas szobákban, fürdô-WC, telefon, Sat–TV
-Hollandiában (2 éj): ízlésesen berendezett, 2 ágyas szobákban, fürdô–WC, telefon, Sat–TV

Ellátás: svédasztalos reggeli ill. fakultatív 3-fogásos menüvacsora

Utazás: nyugati típusú luxusautóbusszal (audio-, DVD-, videorendszer, büfé, WC, légkondicionálás)

Ingyenes fel-leszállási lehetőség: Márkó, Herend, Városlőd, Bakonygyepes, Devecser, Jánosháza, Duka, Sárvár, Szombathely

Félpanziós felár:49.900 Ft/fő/7 vacsora

Egyágyas felár: 59.900 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a 7 éjszaka szállást, reggelivel, a felsorolt programokat, a sztornóbiztosítást, az idegenvezető költségeit

 A részvételi díj NEM tartalmazza: a kötelező BBP biztosítást: kb. 550 Ft/fő/nap, a belépődíjakat és a hajójegy árát, a fakultatív kirándulást Gent-Brugge-be: 9900 Ft/fő, a Rijks-múzeum belépőjét vezetéssel együtt: 7 900 Ft/fő, üdülőhelyi díj a helyszínen fizetendő

Indulás:2018. április 26.
Indulás:2018. május 03.

Foglalás

Nagy Benelux-körút és a Rajna vidék - a keukenhofi tulipánparkkal
  • Személyes adatok
  • Név:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Létszám
  • felnőtt:
  • gyermek 0-2 éves:
  • gyermek 2-12 éves:
  • gyermek 12-16 éves:
  • Megjegyzés: