Keresés
HÍRLEVÉL

Montenegro, a fekete hegyek országa

Társasutazások

Jellemzők
OrszágMontenegro
Időpont2019. július 16-22
Utazásautóbusszal
Elhelyezés2 ágyas szobák
Ellátásfélpanzió

Program

 1. nap Indulás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Horvátországon keresztül rövid pihenőkkel Szarajevoba. A város nevezetességeivel ismerkedünk, és természetesen Ferenc Ferdinánd meggyilkolásának színhelye. Szállás elfoglalása után vacsora. (1 éj)

2. nap Reggeli után továbbutazás Montenegroba. Útközben Bosznia-Hercegovina műemlékekben bővelkedő városába, Mostarba. Városnézés után rövid pihenő, majd indulás Budvára a szálláshelyünkre. (4 éj)

3. nap Reggeli után egész napos kirándulásra megyünk. Budva városát elhagyva Sveti Stefan szigeténél fotószünetet tartunk, majd Stari Bar romváros megtekintése következik.

Továbbindulunk a Skadari Tóhoz, ahol rövid fotószünetet tartunk, majd Vírpazarban 1,5 órás csónakázáson veszünk részt a tavon. Egy fantasztikus úton érünk vissza szálláshelyre.

4. nap Reggelit követően Perast városába utazunk. A történelmi városból kishajóval megyünk át az öböl közepén található Szirti Madonna szigetre, ahol nem csak a templomot, hanem az ott található kis múzeumot is megtekintjük. Ezt követően Kotor városába utazunk, ahol a városfalakkal körülvett város székesegyházát és műemlék épületeit tekintjük meg.

5. nap Reggelindulunk Cetinjébe, mely a régi időkben Montenegró fővárosa volt. Itt megtekintjük a kolostor épületét és a volt főváros makettjét. Továbbutazunk Montenegró leglátogatottabb kolostorához, az Ostrogi kolostorhoz. Félelmetes magasságban épült a hegy meredek oldalába, épp ezért kis buszokkal jutunk fel, majd tekintjük meg.

6. nap A világ egyik gyöngyszemének méltán tartott Dubrovnik lesz a mai kirándulásunk első célpontja, ahol helyi idegenvezető mutatja meg számunkra Raguza városának felbecsülhetetlen értékeit, kolostorokat és templomokat, a velencei stílusú városházát, a mindig nyüzsgő piacokat.Ezt követően Splitben megtekintjük a keresztelőkápolnát és kisétálunk a gyönyörű pálmafákkal díszített tengerparti korzóra, majd a szabadidő után a szállás elfoglalása, vacsora. (1 éj)

7. nap Reggeli után rövid városnézés Trogirban. A városban sétálva igazi velencei hangulatot tapasztalunk, hiszen a Velencei Köztársaság idejében kiemelkedő jelentősége volt, melyet a városfal és a Kamerlengo erőd bizonyít. 

Részvételi díj: 155.000 Ft/fő

Egyágyas felár: 28.800 Ft/fő

Belépők: 45 EUR/fő + 120 HRK/fő (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas szobáiban

Ellátás: félpanzió (reggel és vacsora)

 

Indulás:2019. július 16
Indulás:2019. július 22

Foglalás

Montenegro, a fekete hegyek országa
  • Személyes adatok
  • Név:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Létszám
  • felnőtt:
  • gyermek 0-2 éves:
  • gyermek 2-12 éves:
  • gyermek 12-16 éves:
  • Megjegyzés:
  • Adatkezelés:
  • A gabbianotravel.hu weboldalon az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és azt elfogadom. Kijelentem, hogy 16. életévemet betöltöttem.
   Hozzájárulok, hogy személyes adataimat a gabbianotravel.hu direkt marketing céljából kezelje. Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a gabbianotravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.