Keresés
HÍRLEVÉL

Kína körutazás

Partnerirodák ajánlatai|Ázsia » Kína

Ár:379.900Ft-tól/fő
további információt kérek
Jellemzők
OrszágKína
Időpont2018. március 14-25.
Utazásrepülővel
Elhelyezés2 ágyas
Ellátásfélpanzió

Program

1.nap:
Elutazás Budapestről, a Qatar légitársaság járatával Dohába.

2. nap:
Dohából a menetrend szerint tovább utazás Pekingbe. A délutáni megérkezés után félnapos „hutong” túra a pekingi óvárosban, ismerkedés a császári idők hagyományos lakóházaival és életformájával. Szállás Pekingben, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

3. nap:
Reggeli a szállodában, majd egésznapos program Pekingben: ismerkedés a Tienanmen térrel és látnivalóival, majd a Tiltott Város felfedezése. Ebéd, majd a délután során látogatás az Ég templomában, séta azt körülvevő impozáns parkban. Szállás Pekingben, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

4. nap:
Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás: a Kínai Nagy Fal megtekintése a Yu-Yong hágónál, lehetőség a fal restaurált részeinek bebarangolására. Ebéd majd látogatás a Ming-síroknál és séta a Szellemek útján. A hazaút során fényképezési lehetőség a 2008-as Olimpia helyszíneinél. Szállás Pekingben, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

5. nap:
Reggeli a szállodában, majd transzfer a vasútállomásra. Nagysebességű vonattal utazás Xianba (1200 km, 5,5 óra). A megérkezés után ebéd, majd félnapos városnézés Xian óvárosában, séta az azt körülvevő városfalon, valamint ismerkedés a messzeföldön híres Nagymecsetben. Szállás Xianban, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

6. nap:
Reggeli a szállodában, majd délelőtt látogatás a Világörökség részét képező Agyaghadsereg ásatásaihoz. Ebéd, majd délután a Nagy Vadlúd pagoda és a gyógynövénypiac meglátogatása. Szállás Xianban, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

7. nap:
Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre. Utazás belföldi repülőjárattal Hangzhouba. Az érkezés után ebéd, majd a délután folyamán látogatás a város egyik világhírű teafarmján. Szállás Hangzhouban, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

8. nap:
Reggeli a szállodában, majd egész napos városnézés: az évszázadok óta csodált Nyugati-tó, a Hat harmónia pagoda, ebéd, majd a Lingyin templom. Szállás Hangzhouban, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

9. nap: 
Reggeli a szállodában, majd transzfer a vasútállomásra. Nagysebességű vonattal utazás Sanghajba (170 km, 45 perc). A megérkezés után ebéd, majd félnapos városnézés Sanghajban: séta a Nanjing road-on és a Bund-on, valamint hajókirándulás a Huangpu folyón. Szállás Sanghajban, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

10. nap
Reggeli a szállodában, majd egész napos városnézés: Jáde buddha templom, ebéd, majd séta a restaurált óvárosban, a világhírű Yu-Yuan kert megtekintése. Szállás Sanghajban, 4 csillagos, belvárosi szállodában.

11. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés a szobákból (a csomagok a szállodában maradhatnak). Szabadnap, lehetőség vásárlásra. Este transzfer a Sanghaji Nemzetközi repülőtérre, elutazás Dohába.

12. nap:
Dohából repülőút Budapestre, érkezés a menetrend szerint.

Részvételi díj tartalmazza: 
Repülőjegyet, 9 éjszaka szállást helyi 4 csillagos szállodákban, félpanziós ellátást (kivétel az utolsó előtti nap, szabadnap), nagysebességű vonatok jegyeit és belföldi repülőjegyet, transzfereket és kirándulásokat, a városnézéseket a csoporttal együtt utazó magyar nyelvű idegenvezetéssel és a programban szereplő látványosságok belépőjegyeit. 

Részvételi díj nem tartalmazza: 
Repülőtéri illetéket, helyi szervízdíjakat, vízumdíjat, útlemondási biztosítást, valamint a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást.

Kötelező költségek: 
Repülőtéri illeték (125.000- Ft/fő) ,Szervízdíj - borravaló, Vízumdíj (20.000- Ft/fő)

Tervezett menetrend: 
Odaút:
Budapest BUD – Doha DOH  11:25 – 18:40
Doha DOH – Peking PEK       02:05 – 14:40

Visszaút:
Sanghaj PVG – Doha DOH    23:15 – 04:5
Doha DOH – Budapest BUD  06:50 – 11:25

Szállás: 
helyi besorolás szerinti 4 csillagos szállodák

Étkezés: félpanziós ellátás (kivétel az utolsó előtti nap, szabadnap)

 

Indulás:2018. március 14.
Indulás:2018. március 25.

Foglalás

Kína körutazás
  • Személyes adatok
  • Név:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Létszám
  • felnőtt:
  • gyermek 0-2 éves:
  • gyermek 2-12 éves:
  • gyermek 12-16 éves:
  • Megjegyzés: