Keresés
HÍRLEVÉL

Izrael - Szentföldi utazás -BETELT

Társasutazások|

Ár:309.900Ft-tól/fő
további információt kérek
Jellemzők
OrszágIzrael
Időpont2018. április 15-20.
Utazásrepülővel
Elhelyezés2 ágyas szoba
Ellátásfélpanzió

Program

1. nap: Bécs - Tel Aviv - Betlehem
Utazás Szombathelyről autóbusszal Bécsbe a schwechati repülőtérre, majd repülővel Tel Avivba (várható menetrend: Bécs 10.25 – 14.55 Tel Aviv), ahol izraeli idegenvezetőnk (Rami Shaham) fogadja csoportunkat. Autóbuszos transzfer Betlehembe, útközben informatív tájékoztatás Izraelről. Vacsora, szállás Betlehemben (2 éj).

 2. nap: Jeruzsálem – Betlehem
Egésznapos városnézés Jeruzsálemben. Séta az Óvárosban: a Siratófal meglátogatása után továbbhaladunk a Via Dolorosán át Pilátus ítélethozó csarnokától a Szent Sír templomig. További séta az Óvárosban a Dávid Király úton a Jaffa kapuhoz. Délután visszautazás Betlehembe, a Születés templomának megtekintése.

3. nap: Jeruzsálem – Jericko - Holt tenger - Tiberias
Reggelit követően látogatást teszünk az Olajfák hegyén – Jeruzsálem legszebb kilátójánál, majd a Dominus Flevit Temploma, a Próféták ösvénye, Getsemane kert, Nemzetek temploma következik. Az Elárulás barlangjának és Szűz Mária sírjának megnézése után utazás a Kidron-völgyön át a Sion-hegyre -az Utolsó Vacsora színhelyére. A Sion-hegyen megtekintjük még Dávid Király sírját és az Elszenderülés templomát. Délután a világ legmélyebben fekvő pontjához, a Holt-tengerhez utazunk. Útközben megállunk Jerickoban, majd a Holt-tenger egyik fürdőhelyéhez érve fürdési lehetőség lesz. Ezt követően észak felé utazunk a Jordán folyó völgyén Galileába. Szállás, vacsora Tiberiasban (2 éj)

4.  nap: Jordán folyó – Genezáret tó – Kapernaum - Netanya
Reggeli után a Jordán folyó mellett kialakított Yardenit nevű híres keresztelőhely meglátogatása, majd a Genezáret-tó partján fekvő szent helyek megtekintése: busszal felutazunk a Hegyi Beszéd Templomához, majd Kapernaumban - Jézus városában - a régi zsinagóga és a bizánci kápolna megtekintése következik Péter házánál. 

5. nap: Caesarea-Názáret– Haifa 
Reggeli után Caesarea-ba utazunk, ahol a római színházat és a keresztes lovagok várát tekintjük meg (itt raboskodott 2 évig Pál apostol). A program után Kána városán keresztül utazunk  Názáretbe, ahol az Angyali Üdvözlet Templomát nézzük meg. Délután továbbutazás Haifába, ahol először buszos városnézés a város főbb látványosságaival, majd séta a Bahai szentélyhez vezető kertparadicsomban. Felutazunk a Karmel hegyre, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az öbölre és a Földközi tengerre. A Karmelita kolostor megtekintése után visszautazás a szálláshelyre. Vacsora, szállás Netanyán (1 éj).  

6. nap: Netanya
Délelőtt szabadidő Netanyán. Délután városnézés Tel Aviv-ban. A Carmel piac és Jaffa művésznegyedének megtekintése után transzfer a Tel Aviv-i (Ben Gurion) repülőtérre, hazautazás Bécsbe (Várható menetrend: Tel Aviv 18:35 – 21:25 Bécs). Érkezés Szombathelyre éjfél körül.

Egyágyas felár: 64.900,- Ft / fő

Ebéd felár: 25,- Euro /fő (4 alkalom, könnyű ebéd)  

Jelentkezés és előlegfizetés: 2017. november 30-ig (a szabad helyek függvényében)

Későbbi jelentkezés esetén a repülőjegy árának várható változása miatt a részvételi díj összege emelkedhet. 

A megadott részvételi díj előfoglalási kedvezményt tartalmaz, mely 2017. november 30-ig érvényes!  

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a transzfereket, a szállást 2 ágyas elhelyezéssel hotel***, félpanziós ellátással, az összes kirándulást légkondicionált autóbusszal, helyi idegenvezetővel és a belépőket.

Nincs fakultatív programköltség!!

Az ár nem tartalmazza: a transzfert Bécsbe és vissza (12.500,-Ft/fő), a reptéri illetéket (49.900,-Ft/fő), a kalkulált stornó és BBP biztosítást (4.500,-Ft/fő), az ajánlott borravalót (50 Euro/fő).

Az utazáshoz útlevél szükséges, melynek a hazaérkezéstől számítva még hat hónapig érvényesnek kell lennie.

 

Indulás:2018. április 15.
Indulás:2018. április 20.

Foglalás

Izrael - Szentföldi utazás -BETELT
  • Személyes adatok
  • Név:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Létszám
  • felnőtt:
  • gyermek 0-2 éves:
  • gyermek 2-12 éves:
  • gyermek 12-16 éves:
  • Megjegyzés: