Keresés
HÍRLEVÉL

Izrael-Szentföldi körutazás-Előfoglalási kedvezmény!!!

Új ajánlataink|Társasutazások|

Jellemzők
OrszágIzrael
Időpont2019. március 31.- április 05.
Utazásrepülővel
Elhelyezéshotel 3*
Ellátásfélpanzió (büféreggeli és vacsora + 4 könnyű ebéd)

Program

1. nap: Bécs - Tel Aviv - Betlehem

Utazás Szombathelyről autóbusszal Bécsbe a schwechati repülőtérre, majd repülővel Tel Avivba (várható menetrend: Bécs-Tel Aviv 13:10-17:45), ahol izraeli idegenvezetőnk fogadja csoportunkat. Autóbuszos transzfer Betlehembe, útközben informatív tájékoztatás Izraelről. Vacsora, szállás Betlehemben (2 éj).

2. nap: Jeruzsálem – Betlehem

Egésznapos városnézés Jeruzsálemben. Az oroszlános kapun át jutunk az  Óvárosban és végig megyünk a Via Dolorosán követve a Keresztút állomásait egészen a Szent Sír templomáig a Golgota hegyén, majd átsétálunk a Cardo téren, valamint a Zsidó negyeden egészen a Sirató Falig. A Sion-hegyen megtekintjük az Elszenderülés templomát, az Utolsó Vacsora termét és Dávid Király feltételezett sírját. Késő délután visszautazunk Betlehembe, ahol meglátogatjuk Születés templomát.

3. nap: Jeruzsálem – Jericko - Holt tenger - Tiberias

Reggelit követően először a Getsemane kertet keressük fel a Nemzetek templomával, majd az Olajfák hegyén – Jeruzsálem legszebb kilátójánál, a Dominus Flevit Temploma, a Próféták ösvénye megtekintése következik. Az Elárulás barlangjának és Szűz Mária sírjának megnézése után a világ legmélyebb pontjához, a Holt-tengerhez utazunk. Útközben megállunk Jerickoban, majd a Holt-tenger egyik fürdőhelyéhez érve fürdési lehetőség lesz. Ezt követően észak felé utazunk a Jordán folyó völgyén Galileába. Szállás, vacsora Tiberiasban (2éj)

4.  nap: Jordán folyó – Genezáret tó – Kapernaum - Netanya

Reggeli után a Jordán folyó mellett kialakított Yardenit nevű híres keresztelőhely meglátogatása, majd a Genezáret-tó partján fekvő szent helyek megtekintése: busszal felutazunk a Hegyi Beszéd Templomához, majd Kapernaumban - Jézus városában - a régi zsinagóga és a bizánci kápolna megtekintése következik Péter házánál. 

5. nap:Názáret– Haifa - Caesare

Reggeli után Názáret-be Jézus gyermekkori otthonába utazunk, ahol az Angyali Üdvözlet Templomát nézzük meg. Továbbutazás Haifába, ahol először buszos városnézés a város főbb látványosságaival, majd séta a Bahai szentélyhez vezető kertparadicsomban, innen felutazunk a Karmel hegyre, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az öbölre és a Földközi tengerre. A Karmelita kolostor megtekintése után a Földközi-tenger partvidékén Caesare-ba utazunk, amely egykor Heródes király főhadiszállása volt, amelynek helytartója volt Pontius Pilátus is. Az ősi római város romjainak megnézése után utazás a szálláshelyre. Vacsora, szállás Netanyán. (1éj) 

6. nap: Netanya

Délelőtt szabadidő Netanyán. Délután városnézés Tel Aviv-ban. A Carmel piac és Jaffa művésznegyedének megtekintése után transzfer a Tel Aviv-i (Ben Gurion) repülőtérre, hazautazás Bécsbe (Várható menetrend: Tel Aviv-Bécs 18:35-21:25). Érkezés Szombathelyre éjfél körül.

 

Előfoglalási akciós részvételi díj 2019. február 20-ig: 324.900,- Ft / fő

 

Részvételi díj 2018. február 20. után: 349.900,-Ft/fő

 

Egyágyas felár: 64.900,- Ft / fő

 

Jelentkezés és előlegfizetés: 2018. február 15-ig (a szabad helyek függvényében)

Későbbi jelentkezés esetén a repülőjegy árának várható változása miatt a részvételi díj összege emelkedhet. 

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a transzfereket, a szállást 2 ágyas elhelyezéssel hotel***, félpanziós ellátással (büféreggeli és büfévacsora + 4 alkalommal könnyű ebéd), az összes kirándulást légkondicionált autóbusszal, helyi idegenvezetővel és a belépőket.

 

Nincs fakultatív programköltség!!

 

Az ár nem tartalmazza: a transzfert Bécsbe és vissza (12.500,-Ft/fő), a reptéri illetéket (49.900,-Ft/fő), a kalkulált stornó és BBP biztosítást (7.500,-Ft/fő), az ajánlott borravalót (50 Euro/fő).

 

Az utazáshoz útlevél szükséges, melynek a hazaérkezéstől számítva még hat hónapig érvényesnek kell lennie.

 

Indulás:2019. március 31.
Indulás:2019. április 05.

Foglalás

Izrael-Szentföldi körutazás-Előfoglalási kedvezmény!!!
  • Személyes adatok
  • Név:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Létszám
  • felnőtt:
  • gyermek 0-2 éves:
  • gyermek 2-12 éves:
  • gyermek 12-16 éves:
  • Megjegyzés:
  • Adatkezelés:
  • A gabbianotravel.hu weboldalon az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és azt elfogadom. Kijelentem, hogy 16. életévemet betöltöttem.
   Hozzájárulok, hogy személyes adataimat a gabbianotravel.hu direkt marketing céljából kezelje. Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a gabbianotravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.