Keresés
HÍRLEVÉL

Isztambul - a Kelet kapuja - Betelt!!

Új ajánlataink|Társasutazások

Ár:99.900Ft-tól/fő
további információt kérek
Jellemzők
OrszágTörökország
Időpont2019. október 19-22.
Utazásautóbusszal a bécsi repülőtérig, Bécsből menetrendszerinti járattal
Elhelyezés2 ágyas szobák
Ellátásreggeli
Fakultatív vacsora19900 Ft/fő/ 3 alkalom

Program 

1. nap: Indulás reggel autóbusszal Szombathelyről. Elutazás a schwechati repülőtérről 11:15 órakor a Turkish Airlines menetrendszerinti járatával. Érkezés Isztambulba 14:30 órakor. Transzfer a szállodába, közben informatív autóbuszos városnézés. A szállás elfoglalása után gyalogos séta az óvárosban. Este fakultatív program keretében részt vehetünk egy török esten, hastáncos, folklór bemutatóval. Szállás (3 éj).

2. nap: Reggeli után egész napos városnézés Isztambulban. Megnézzük a hatalmas metropolisz óvárosának főbb látnivalóit, a bizánci építészet leghíresebb alkotásaival: a Hippodrom tér, Kék Mecset, Aya Sofia, Topkapi palota, hárem, Ciszterna. 

3. nap: Délelőtt a kereskedők és a vásárlók mekkájába, a Nagy Bazárba visz utunk, ahol kedvünkre vásárolhatunk. A Grand Bazaar a világ egyik legnagyobb fedett piaca, több km-es labirintus, ahol az aranyművesek, bőrösök, lámpa- és kelmeárusok utcáiban bolyonghatunk. Délután az óváros fel nem fedezett látnivalóit keressük fel, majd szabadidő, illetve lehetőségünk lesz átmetrózni Isztambul ázsiai oldalára. 

4. nap: Reggeli után fakultatív program: Hajókirándulás a Boszporuszon: paloták, erődök mentén a híres híd alatt hajózunk Európa és Ázsia között. A Dolmabahce szultán palotájának meglátogatása után szabadprogram keretében ellátogatunk az ínyencségek birodalmába, a fűszerbazárba. Transzfer a repülőtérre és hazautazás a Turkish Airlines menetrendszerinti járatával 20:00 órakor. Érkezés Bécsbe 21:20-kor, majd autóbuszos transzfer Szombathelyre. 

Utazás: Szombathelyről Bécsbe és vissza autóbusszal; Bécsből menetrendszerinti repülőgéppel 

Szállás: központi elhelyezkedésű 4 * szállodában 

Elhelyezés: 2 ágyas szállodai, fürdőszobás szobákban

Ellátás: büféreggeli 

Fakultatív vacsora: 19.900 Ft/fő/3 alkalom

Egyágyas felár: 25.000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást reggelivel, a repülőtéri transzfert Isztambulban és az idegenvezetés költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza: a repülőtéri illetéket 49.900 Ft/fő, a fakultatív vacsorát 19.900 Ft/fő/3 alkalom, a reptéri transzfert (Szombathely-Bécs-Szombathely között) 12.500 Ft/fő, a BBP biztosítást 2.000 Ft/fő, a belépőket kb. 40 euró/fő, a fakultatív török estet (35 euró/fő) és a hajókirándulást a Boszporuszon (70 euró/fő).

2019. április 30. után a részvételi díj 99.900 Ft-tól/fő! 

A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre!

 

 

 

Indulás:2019. október 19.
Indulás:2019. október 22.

Foglalás

Isztambul - a Kelet kapuja - Betelt!!
  • Személyes adatok
  • Név:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Létszám
  • felnőtt:
  • gyermek 0-2 éves:
  • gyermek 2-12 éves:
  • gyermek 12-16 éves:
  • Megjegyzés:
  • Adatkezelés:
  • A gabbianotravel.hu weboldalon az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és azt elfogadom. Kijelentem, hogy 16. életévemet betöltöttem.
   Hozzájárulok, hogy személyes adataimat a gabbianotravel.hu direkt marketing céljából kezelje. Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a gabbianotravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.