Keresés
HÍRLEVÉL

Dél-Csehországi várak, kastélyok, múzeumok éjszakája Linz-ben-Előfoglalási kedvezmény!

Társasutazások

Ár:59.900Ft-tól/fő
további információt kérek
Jellemzők
OrszágCsehország és Ausztria
Időpont2019. október 3-5
Utazásautóbusszal
Elhelyezés2 ágyas szoba
Ellátásfélpanzió

Program

1. nap: Indulás 06.00 órakor Szombathelyről, az MMIK parkolójából. Folyamatos utazás Ausztrián át Csehország felé. Érkezés a déli órákban Český Krumlovba, a középkori hangulatú dél-csehországi városba, mely egy a középkorból ránk maradt gyöngyszem, az UNESCO Világörökség része. Óvárosa a Vlitava-folyó kanyarulatában helyezkedik el, „Krumau” vára – a Rosenbergerek ősi fészke, büszkén magasodik a város fölé. Városnéző sétánk során egy kicsit visszacseppenhetünk a múltba. Vacsora, szállás Český Krumlov környékén (2 éj).

2. nap: Reggeli után Hluboká várkastélyhoz utazunk. A kastélyt romantikus Tudor-stílusban, az angol uralkodó rezidenciájának, a Windsor-kastélynak a mintájára építették fel, és ma Csehország egyik legpompásabb várkastélya kívül-belül.  A kastélylátogatás után Jindřichův Hradec felé vesszük az irányt. A város hangulatos utcáit gótikus, reneszánsz és barokk házak díszítik és lehetőség nyílik a város középkori várának megtekintésére, melynek egyik nevezetessége egy ősi mesterség, miszerint mai napig készítenek kézi csomózású szőnyegeket a helyi műhelyben. Innen továbbutazunk Telčbe, ahol a főtér tökéletessége szinte minden képzeletet felülmúl. A világörökség részét képező kisvárosban gyönyörködhetünk a főtér barokk stílusú árkádos, élénk színű házaiban.

3. nap: Reggeli után utunk Trebonba vezet, melynek környékén sok mesterséges és természetes gyógy-, illetve halastó található. Városnézés a középkori kisvárosban, majd séta a Világ nevű tó partján. Délután České Budejovicében a híres Budweiser sörgyárat látogatjuk meg majd séta a belvárosban, ahol a Városházát, a Püspöki Palotát, a Sóházat, a barokk szökőkutat, a Fekete- tornyot, a hidakat és a lábasházakat láthatjuk. Késő délután továbbutazunk Linz-be, ahol kisvonattal (dottó) ismerkedünk a város nevezetességeivel, majd részesei leszünk a Múzeumok éjszakájának. Indulás hazafelé az éjféli órákban. 

Utazás:         légkondicionált autóbusszal

Szállás:          ***-os szálloda

Elhelyezés:        2 ágyas szállodai szobákban (fürdő, wc, telefon, tv)

Ellátás: félpanzió

Egyágyas felár: 29.900 Ft/fő

Előfoglalás részvételi díj 2019. június 15-ig: 59.900,- Ft/fő

Részvételi díj 2019. június 15.  után: 64.900 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást, a megadott ellátást és az idegenvezetés költségeit.
A részvételi díj nem tartalmazza a stornó és BBP biztosítást (2.500 Ft/fő) és a belépők árát (kb. 1200 CZK/fő, 15 €/ fő).

 

Indulás:2019. október 3.
Indulás:2019. október 5.

Foglalás

Dél-Csehországi várak, kastélyok, múzeumok éjszakája Linz-ben-Előfoglalási kedvezmény!
  • Személyes adatok
  • Név:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Létszám
  • felnőtt:
  • gyermek 0-2 éves:
  • gyermek 2-12 éves:
  • gyermek 12-16 éves:
  • Megjegyzés:
  • Adatkezelés:
  • A gabbianotravel.hu weboldalon az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és azt elfogadom. Kijelentem, hogy 16. életévemet betöltöttem.
   Hozzájárulok, hogy személyes adataimat a gabbianotravel.hu direkt marketing céljából kezelje. Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a gabbianotravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.