Keresés
HÍRLEVÉL

Dél-Alföld felfedezése és a Notre Dame-i toronyőr musical megtekintése a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadán - Szentes, Szeged, Szarvas és Kecskemét

Új ajánlataink|Társasutazások|

Ár:29.900Ft-tól/fő
további információt kérek
Jellemzők
OrszágMagyarország
Időpont2018. július 15-17.
Utazásautóbusszal
Elhelyezés2-3-4 ágyas kőházak
Ellátásönellátás vagy fakultatív félpanzió

Program

1. nap: Indulás reggel 07:00 órakor Szombathelyről. Érkezés kora délután, kb. 13:00 körül Szentes fürdővárosába. A szállás elfoglalása után pihenés az üdülőközpontban. Késő délután indulunk Szegedre. Az autóbuszos városnézés után gyalogosan fedezzük fel Szeged nevezetességeit. Este a  Szegedi Szabadtéri Játékok keretében „ A Notre Dame-i toronyőr musicalt” tekintjük meg. Az előadásra a belépőjegy árát foglaláskor kérjük fizetni. Szállás (2 éj). 

2. nap: Egész napos pihenés, vagy strandolás az üdülőközpontban vagy fakultatív kirándulás Ópusztaszerre. Ópusztaszeren a honfoglaló magyarok tiszteletére 1982-ben létrehozott Nemzeti Történeti Emlékpark hazánk egyik leglátogatottabb muzeális kiállítóhelye. Árpád és a magyar törzsek vezetői itt tartották gyűlésüket, melynek során az új haza első törvényeit alkották meg. Az emlékpark számtalan látnivalót kínál: a Rotundát, ahol „A magyarok bejövetele” című, 1800 m2-es Feszty-körkép mellett kiállítások és panoptikum  is látható. 
A Látogatóközpont Vetítőtermében csúcstechnikával készült 3D-s moziban történelmünk meghatározó eseményeit nézhetjük meg a honfoglalástól napjainkig. (Fakultatív program ára belépővel 7.500 Ft/fő. Min. létszám 25fő, foglaláskor kérjük részvételét jelezni szíveskedjék.) 
Délután wellness program, fürdőzés Szentesen.

3. nap: A reggeli órákban Szarvasra utazunk. A város, mint a történelmi Magyarország geometriai központja a Holt-Körös partján helyezkedik el. Szarvas szimbólumát, a Magyar Királyi Szent Korona emlékművet 2000. júniusában avatták fel. Itt található, a város legnagyobb turisztikai vonzerejével bíró és egyben az ország legnagyobb arborétuma, a „MINI MAGYARORSZÁG” parkkal. Felfedező sétánk során olyan építészeti mesterművek kicsinyített másaival találkozhatunk, mint a Gyulai vár, a Szegedi Dóm, vagy a Kaposvári Csíky Gergely Színház, valamint Erdély, Felvidék és Kárpátalja nevezetességei. 
A gyalogos felfedező sétát követően folytatjuk a felfedezést a „Katalin II. Sétahajó” fedélzetéről. A Szarvasi Arborétum kikötőből indulunk, és a mintegy egy órás sétahajózás során érintjük Szarvas további fontos látnivalóit. Kora délután indulás hazafelé Útközben megállunk Kecskeméten, ahol gyalogos séta keretében megtekintjük a város nevezetességeit: Színház, Városháza, Trianon Emlékmű, Cifrapalota, Evangélikus Templom.
Érkezés Szombathelyre a késő esti órákban.

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Szállás: Szentesi Sport- és Üdülőközpont, Szentes 
Utasaink térítésmentesen használhatják a Szentesi Sport- és Üdülőközpont szolgáltatásait: kültéri 25-, 33-, 50 méteres medence, gyermekmedence, termálmedence, fedett 50 méteres medence, az élménymedence és wellness medence és a szaunapark.  A szolárium, masszás és a csúszda kiegészítő díj ellenében vehető igénybe. 

Ellátás:önellátás vagy fakultatív félpanzió

Elhelyezés: kettő - és négyágyas (két hálós kőházakban) 

Részvételi díj: 29.900 Ft/fő - négyágyas elhelyezéssel

Részvételi díj: 32.500 Ft/fő - háromágyas elhelyezéssel

Részvételi díj: 37.500 Ft/fő - kettőágyas elhelyezéssel

Részvételi díj: 42.500 Ft/fő - egyágyas elhelyezéssel

A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást, a megadott ellátást és az idegenvezetés költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza a fakultatív kirándulás költségét (Ópusztaszer: 7.500 Ft/fő) és a belépőket (kb. 4.000 Ft/fő), a Notre Dame-i toronyőr musical belépőjét: I. Kategória: 16.500 Ft/fő, II. Kategória: 14.500 Ft/fő, III. Kategória: 11.000 Ft/fő, IV. Kategória: 9.000 Ft/fő, V.Kategória: 6.000 Ft/fő, VI. Kategória: 5.000 Ft/fő és a fakultatív félpanzió költségét (8.000 Ft/fő)

 

 

                          

 

 

 

 

 

Indulás:2018. július 15.
Indulás:2018. július 17.

Foglalás

Dél-Alföld felfedezése és a Notre Dame-i toronyőr musical megtekintése a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadán - Szentes, Szeged, Szarvas és Kecskemét
  • Személyes adatok
  • Név:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Létszám
  • felnőtt:
  • gyermek 0-2 éves:
  • gyermek 2-12 éves:
  • gyermek 12-16 éves:
  • Megjegyzés: