Keresés
HÍRLEVÉL

Advent Bécsben csokoládémúzeum látogatással, időutazással

Adventi útjaink|Társasutazások

Jellemzők
OrszágAusztria
Időpont2019. december 1.
Utazásautóbusszal
Elhelyezés-
Ellátás-

Program

Indulás reggel Szombathelyről az MMIK parkolójából. Első állomásunk a világhírű Heindl csokoládégyár múzeuma Bécsben. Idegenvezető segítségével betekintést nyerhetünk a csokoládé világába a Heindl gyártási folyamataiba és természetesen lehetőség van a legfinomabb bonbonok megkóstolására is. Az épületben hatalmas, kilós zsákokban vannak az édes apróságok, amelyekből ki lehet választani egyet-egyet, hogy aztán megízleljük és eldönthessük, melyikből szeretnénk a boltban többet megvásárolni. A legkedveltebb édességei közé tartozik a Sissy Tallér, a Heindl féle Mozart-golyó, a csokiba mártogatott szilva,banán,barack és narancs is, de találunk olyan csokoládéba mártogatott gyümölcsöket is, amelyeket jófajta barack-, vagy körtepálinkában érleltek. 

Délután szabadidő a városközpontban vagy fakultatív program keretében vendégeink részt vehetnek egy időutazáson „Time Travel Vienna-ban”, ahol hatvan perc alatt kétezer év történelmét éljük át, miközben a saját bőrünkön tapasztaljuk meg a középkori és újkori Bécset, az ismert zenedallamokat, a bálok hangulatát és a 2. világháború légópincéinek bemutatását. Az egyedülálló turistaattrakció kétezer évet felölelő időutazás 5D mozival, a legmodernebb fény- és hangtechnikával, robotokkal és az élményt hitelessé tevő illathatásokkal (A fakultatív programot a jelentkezéskor foglalni kell!) 

Ezt követően a Városházához a varázslatos, hagyományos bécsi karácsonyi vásár helyszínéhez a „Christkindl-hez” érkezünk. Szabadidő az adventi forgatagban. Érkezés Szombathelyre a  esti órákban. 

A részvételi díj tartalmazza az utazás és az idegenvezetés költségeit.

 Nem tartalmazza BBP biztosítást (500,- Ft/fő), valamint a belépők árát (Heindl csokigyár: kb.10€/fő ;Time Travel: kb. 19,5€/fő).

 

Indulás:2019. december 1.
Indulás:2019. december 1.