Keresés
HÍRLEVÉL

A Sorrentói-félsziget gyöngyszemei - BETELT!

Társasutazások

Ár:139.900Ft-tól/fő
további információt kérek
Jellemzők
OrszágOlaszország
Időpont2019. október 19-24.
Utazásautóbusszal
Elhelyezés2-3 ágyas szobák
Ellátásfélpanzió

Program

1. nap: Indulás reggel 6 órakor Szombathelyről, az MMIK parkolójából. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Ausztrián át Olaszországba. Egy séta erejéig megállunk Umbria tartomány festői kisvárosában, a hangulatos, tufasziklára épült Orvietoban. Érkezés a Róma környéki szálláshelyre a késő esti órákban. Szállás (1 éj).

2. nap: Reggeli után indulás Nápolyba. Autóbuszos városnézés kiszállásokkal: Posillipo-kilátó, Santa Lucia negyed, Castel dell’ Ovo, Óváros: Castel Nuovo, Királyi Palota, Galéria Umberto, Betlehemesek utcája, Dóm. A déli órákban elfogyaszthatunk egy tipikus nápolyi pizzát. Délután továbbutazunk a „gyilkos” tűzhányóhoz, a Vezúvhoz, a világ egyik leghíresebb, ma is aktív vulkánjához. A tűzhányó megmászása után fantasztikus kilátás nyílik a nápolyi ill. sorrentói öbölre. Autóbusszal 1000 m magasságig jutunk fel, majd gyalogosan a kráterig. Vacsora, szállás a Sorrentói-félszigeten (3éj).

3. nap: Reggeli után fakultatív hajókirándulás a fény, a virágok és az illatok szigetére, a csodálatos Caprira, gazdag programmal: a sziget körülhajózása után kisbuszokkal érkezünk fel Anacapri-ra az Axel Munthe által épített San Michele-villához. Ezután  Capri felsőváros megtekintése következik hangulatos tereivel a Via Krupp panorámás sétaútjával (díszkert – kilátással a híres Faraglioni szikla). (A kirándulás ára közlekedéssel és belépőkkel 32.000,-Ft/fő.) 

4. nap: Reggeli után az ókor egyik legtragikusabb eseményének emlékét a Vezúv kitörésekor elpusztult Pompeit keressük fel. Délután kirándulás a világhírű Amalfi partszakaszon. Utunk a kék szalag útvonalon  halad, mely Olaszország talán legfestőibb partszakaszának mondható. Ennek minden egyes pontjáról lélegzetelállító látvány tárul elénk. Rövid fotószünet Positano város kilátójáról. A „függőleges” város két hegy közé épült be, így látványa csodaszép. Ezután kirándulásunk fénypontja Amalfi következik, ahol a világhírű Szent András-dómot tekintjük meg a Paradicsom kerengővel.

5. nap: Reggeli után indulás Rómába, érkezés a késő délelőtti órákban. Autóbuszos és gyalogos városnézés Rómában:,Colosseum  (csak kívülről), Forum Romanum, Császári Fórumok, Capitolium, Vittorio Emanuel emlékmű, Trevi-kút, Pantheon, Navona tér. Egy fotó erejéig elsétálunk a Szent Péter Bazilika térre. Vacsora, szállás Róma környékén (1éj).

6. Reggeli után indulás hazafele, útközben rövid megálló és városnézés Ferrara-ban, mely a mai napig az itáliai kultúra és művészet egyik fellegvára, az Este hercegség egyik székhelye, itt található az Estense kastély és a híres dóm is. Érkezés Szombathelyre a késő esti órákban. 

Utazás: légkondicionált autóbusszal 
Szállás: hotel***, 2-3 ágyas zuhanyzós szobákban
Ellátás: félpanzió (az első esti vacsora kivételével)
Egyágyas felár: 39.900,- Ft/fő

Előfoglalási részvételi díj 2019. május 31-ig: 129.900,-Ft/fő

Részvételi díj 2019. május 31. után: 139.900,-Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: az utazást, a szállást, a megadott ellátást, az idegenvezető költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza: a kalkulált BBP és sztornó biztosítást (5.200,-Ft/fő), a fakultatív program árát (32.000,-Ft/fő), valamint a belépőket (kb. 50 Euro/fő)

 

Indulás:2019.október 19.
Indulás:2019. október 24.

Foglalás

A Sorrentói-félsziget gyöngyszemei - BETELT!
  • Személyes adatok
  • Név:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Létszám
  • felnőtt:
  • gyermek 0-2 éves:
  • gyermek 2-12 éves:
  • gyermek 12-16 éves:
  • Megjegyzés:
  • Adatkezelés:
  • A gabbianotravel.hu weboldalon az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és azt elfogadom. Kijelentem, hogy 16. életévemet betöltöttem.
   Hozzájárulok, hogy személyes adataimat a gabbianotravel.hu direkt marketing céljából kezelje. Hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a gabbianotravel.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.