Keresés
HÍRLEVÉL

Londoni séták

Partnerirodák ajánlatai|

Ár:99.900Ft-tól/fő
további információt kérek
Jellemzők
OrszágAnglia
Időpont2018. április 28-május 1.
Utazásrepülõvel
Elhelyezésszállodában
Ellátásreggeli

Program

1. nap
Elutazás Londonba a reggeli órákban. Megérkezés után kb. kétórás orientációs városnézés autóbusszal. Elhelyezkedés a szálláshelyen, majd gyalogos városnézés a belvárosban. A séta részét képezi a Parlament, a Westminster Apátság, a Downing Street, a Lovasgárdisták Laktanyája, a Trafalgar tér, a St. James’s Park, a Buckingham palota megtekintése. A Westminster Apátságot a helyszinen váltott belépővel belülről is megtekinthetik. Az Apátság bejáratánál van az Ismeretlen katona síremléke, páratlanul szép, legyezőgótikával díszített kápolnájában nyugszik nagyon sok angol uralkodó, így többek között VII. Henrik és I. Erzsébet is. Emellett híres angol tudósok, költők és írók (pl. Chaucer, Darwin, Purcell) temetkezési helyéül is szolgált évszázadokon keresztül.

2. nap
Fedezze fel idegenvezetőnkkel a Temze déli partját, amelynek látnivalói közül nem egy újdonságnak számít. A séta a London Bridge-nél kezdődik és érinti az alábbi látnivalókat: Southwark Katedrális, Sir Francis Drake hajója (a Golden Hinde), a George fogadó és az Anchor Inn, Shakespeare Globe színháza. A túra a Modern Tate Múzeumnál fejeződik be, amit a modern művészetek kedvelőinek ajánlunk. Az újonnan épült Millenium gyaloghídon keresztül pedig a Szt. Pál katedrálishoz és a híres londoni Citybe juthatnak el, de érdemes felhajózni a Temzén a Tower zord épületéhez is. Délután szabad program során felkereshetik az angol fõváros híres múzeumainak egyikét, a Nemzeti Galériát vagy a British Múzeumot, amelyekbe a belépés díjtalan. Este fakultatív publátogatás vacsorával (9.900 Ft/fő)

3. nap
Szabad program vagy fakultatív kirándulás vonattal Windsorba, amely egyre inkább II. Erzsébet első számú rezidenciájának szerepét tölti be. A kastély részét képezi a Szt. György kápolna, számtalan, a királyi családhoz kapcsolódó esemény szinhelye. Végigjárják a megtekinthető királyi apartmanokat (köztük a fogadások szinhelyéül szolgáló hosszú és impozáns dísztermet), és pillantást vethetnek a szépen gondozott parkra is. A kastélylátogatás után átsétálnak a Temze felett Eton-be, amelynek híres magániskolájában tanult többek között Vilmos herceg, a jövendő trónörökös is. (15.900 Ft/fő)

4.nap
Szabad program, melynek során ki-ki kedve szerint válogathat a kimaradt látnivalókból. Aki csak egyszerűen bolyongani szeretne a városban az keresse fel a Covent Garden környékét, a híres Carnaby utcát vagy a kis csatornákkal teli Camden városrészt. A szilveszteri csoportnál érdemes kihasználni a karácsony után kezdődő jelentős árengedményeket kínáló téli vásárt. Transzfer a repülőtérre a délutáni órákban, hazautazás a menetrend függvényében.

A programok sorrendje felcserélődhet. A gyalogos városnézésekhez a közlekedési jegy a helyszínen fizetendő. Az ár kisméretű kézipoggyász díját tartalmazza, befizetéskor további poggyászlehetőségek közül választhatnak.

Elhelyezés: 3 csillagos szállodában

Ellátás: reggeli

Minimum létszám: 15 fő

Az ár tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást 2 ágyas szobában 3-4* szállodában, a katalógus szerinti programokat és ellátást, a magyar idegenvezetőt, a feladott poggyászt (Párizs, Amszterdam, Róma és Szicília esetében)


Az árak nem tartalmazzák: a  belépőket, fakultatív kirándulásokat, repülőtéri illetékeket ( London 34.900 ft/fő)), a feladandó poggyászt, a foglalási díjat (1.500 Ft/fő), az útlemondási biztosítást (1,5 %) és igény esetén BBP köthető.

 

 

 

 

Indulás:2018. április 28.
Indulás:2018. május 01.

Foglalás

Londoni séták
  • Személyes adatok
  • Név:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Létszám
  • felnőtt:
  • gyermek 0-2 éves:
  • gyermek 2-12 éves:
  • gyermek 12-16 éves:
  • Megjegyzés: